- Beğeni puanı
- 6,823
- Puanlar
- 435
- İnternet sitesi
- miuitr.info
- Cihazlar
- Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 4G (Courbet), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi)
İnternet paylaşımını düzelttiminternet paylaşımı vs düzeltilip biraz daha stabil calışsa en iyi rom olacak gibi emeginize saglık. bir sonraki guncellemeyı bekleyecegım. ayrıca 2.sim kapatılınca tekrar açılmıyor.
Sen daha oem treble gsi sgsi ne olduğunu oğren öyle gel. Al bakalım bu sistemi herhangi bir aosp rom ile gsi açtığın gibi açmayı dene bakalim açacak mi? Boş muhabbet!Treblede her cihaza uygun olan;)
xda forumda da sizin romları paylaşanları görmüştüm. Dünya çapında da popülersiniz hocam@cemented, bilgim yok. Daha çok video gelir farkli cihazlar yayinlandikça
Sanırım Ben Kurulumda Bir Hata Yaptım. Ben Arama Yapabiliyorum Ama Beni Arayanlar Çoğunlukta 4. - 5. Aramada Ulaşabildiklerini, Telefonun Çoğu Zaman Düşmediğini Söylüyorlar. Ayrıca Whatsapp'a Girmedikçe de Mesajlar Düşmüyor. Önceki Romda Bu Tür Sıkıntılarla Karşılaşmamıştım. Miui 13 Özelliğimidir Bilmiyorum Ama Arama Ekranı ve Bildirim Çubuğu Özelleştirmesi Yapamıyorum. Miui 13 Temaları Yüklememe Rağmen Bu Belirttiğim Özelleştirmeler Kısmında Klasik Tema Dışında Farklı Tema Gözükmüyor.@haqanguven Üstad Ellerine Sağlık. Kurulumu Yaptım, Telefonun Tüm Özellikleri Kısmındaki Bilgiler (Android 11, Miui 13 Vs.) Dışında Hiç Bir Değişiklik İle Karşılaşmadım. Ben mi Tam Kuramadım Onu da Bilmiyorum. Ne Görüntü de, Ne Özellikler de, Ne de Widgetlerde Ne Bir Yenilik, Ne de Bir Değişiklik Bulamadım. Sizlerde de Durum Aynı mı? Yoksa Ben mi Kurulumda Bir Yanlışlık Yaptım?
Galiba kendiliğinden düzeldi.@ruhdoc, kartın çip yerini silgi ile temizleyerek tekrar hattı takın deneyin
Anladım hocam.@ruhdoc, galeride gökyüzü efektini bozduğu için güncellemiyorum.
İlginç bir şekilde Volte ve vowifi ikiside çalışmıyor. Hat Vodafone.@ruhdoc, whatsapp yedeği kullanmadığım için denemedim. Ana ekran görsellerinden bakarsanız destek sorunsuzdur. Kendimde mi6 kullanıyorum. volte ve vowifi sorunsuz çalışıyor
Xiaomi.eu 20.6.18 üstünde Vodafone güzel çalışıyordu@ruhdoc, türkcell üzerinde sorunsuz çalışıyor