Miui14 alamadığımız için beklenti olarak hyperos a geçemedim benHocam burada HyperOs için dedim MIUI 14 olan rezil çok kötü . @RiDvaN
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui14 alamadığımız için beklenti olarak hyperos a geçemedim benHocam burada HyperOs için dedim MIUI 14 olan rezil çok kötü . @RiDvaN
Maalesef hocam bizim cihaz eskidi bende her gün yatmadan önce uğruyorum buraya bir sürpriz var mı diye zor maalesef,umarım Hakan hocam halledecekMiui14 alamadığımız için beklenti olarak hyperos a geçemedim ben
Abi vallaha alternatif rom aramaktan Google search yorulduMaalesef hocam bizim cihaz eskidi bende her gün yatmadan önce uğruyorum buraya bir sürpriz var mı diye zor maalesef,umarım Hakan hocam halledecek
Ben yapay zekalara soruyorum belki bir şey vardır diye yarım akıllı şeyler çıktı diyorlar bakıyorum MIUI 11, şu an zaten eu beta kullanıyorum şarjda ısınma sorunu vardı MIUI 13'te eu 11'e geçtim bıktım bundanda, inşallah çıkarAbi vallaha alternatif rom aramaktan Google search yoruldu
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Developer: Amktiao
Android version: 11
It is the MIUI14 appearance and features added to MIUI13. No NFC, key lights not working and no Turkish language support
Download:
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Bu romu kurup deneyen oldu mu acabaMi 6. Alpha sürümünde HyperOS A13 ürün yazılımı, günlük kullanım için değil! İyileştirme gerekiyor!
TWRP
yüklenmedi
Hocam hatalar nelerdirMi 6. Alpha sürümünde HyperOS A13 ürün yazılımı, günlük kullanım için değil! İyileştirme gerekiyor!
TWRP
yüklenmedi