- Beğeni puanı
- 1,057
- Cihaz
- Mi10T Pro / Mi12 Lite
- Konuyu başlatan
Bugün sizlere Mi10T Pro için fastboottan yüklenilen Miui 13 Rom'dan ve kameranın tam işlevde çalışmasını sağlayan modülden bahsedeceğim. Romu dün gece yükledim ve denedim. Güzel olmuş. Magisk modülü sayesinde her hangi bir kamera sorunu yaşamıyorsunuz.
Rom linki :
Rom sürümü : xiaomi.eu_multi_HMK30SUltra_MI10T_V13.0.1.0.SJDCNXM_v13-12-fastboot.zip
Twrp sürümünde son sürümü kullandım. Böylece sorun yaşamadım. Link :
Magisk için MiuiTR'nin paylaştığı son sürüm 24.3 ü kullandım. Link :
Kamera modülü için link :
Sonuç : Kamera çok güzel ve tam fonksiyonlu çalışıyor.
Yüklemek için telefonunuzu bootloader ekranına alın (kapatma+ses kısma), indirdiğiniz romu bir klasöre açın ve içerisindeki (windows_fastboot_first_install_with_data_format) isimli dosyayı yönetici olarak açın ve gelen ekrana "Y" yazıp devam edin ve bekleyin. Magisk ve modül yüklemesi rom açıldıktan sonra olacaktır.
Rom linki :
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Rom sürümü : xiaomi.eu_multi_HMK30SUltra_MI10T_V13.0.1.0.SJDCNXM_v13-12-fastboot.zip
Twrp sürümünde son sürümü kullandım. Böylece sorun yaşamadım. Link :
Magisk için MiuiTR'nin paylaştığı son sürüm 24.3 ü kullandım. Link :
Kamera modülü için link :
Sonuç : Kamera çok güzel ve tam fonksiyonlu çalışıyor.
Yüklemek için telefonunuzu bootloader ekranına alın (kapatma+ses kısma), indirdiğiniz romu bir klasöre açın ve içerisindeki (windows_fastboot_first_install_with_data_format) isimli dosyayı yönetici olarak açın ve gelen ekrana "Y" yazıp devam edin ve bekleyin. Magisk ve modül yüklemesi rom açıldıktan sonra olacaktır.
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız