- Konuyu başlatan
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Rom'la ilgili özellikleri görmek için buraya tıklayın
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Öncelikle belirtmek isterim ki bu incelemeyi yapmak ve bilgileri en doğru şekilde aktarmak için cihazı
yapıp tamamen sıfırdan rom'u kurdum.Rom'u 20.4.19 sürümünde rootlu bir şekilde kullandım. Lucky Patcher, Titanium Buck-up gibi uygulamalarda diğer romlara nazaran bariz bir şekilde işlemlerde hız farkı var bunu söylemeden edemem. Gerek durum çubuğu, gerek ana ekran bir çok özelleştirme barındırıyor.
'de en çok sevdiğim özellik ise wifi ayarlarındaki 5GHz zorlama modu.Rom arayüzünde kendi icon pack'ini barındırıyor isterseniz bunları değişterebilirsiniz ama isteyeceğinizi sanmıyorum
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Alt yapısı China beta olmasına rağmen oldukça stabil. Karşılaştığınız hataları
ndan yazmanız durumunda
hızlı bir şekilde yardımcı oluyor. Bu durum rom'un en güzel yanlarından birisi.Şu ana kadar Mi6 ile oynadığım hiçbir oyunda donma, takılma, kasma gibi sorunlarla karşılaşmadım. Bu rom'da da aynı şekilde.
Pil konusuna gelirsek oldukça tatminkar AOSP romları sadece pil performansı iyi olduğu için kullanırdım geçenlerde test ettiğimde ise MIUITR'den farklı bir istatistik almadığımı görünce AOSP işini de rafa kaldırmış oldum. 2 yıllık Mi6 cihazımda aldığım değerler alttaki şekildedir. Full wifi ve kapalı mekanda orta parlaklıkta kullandım. Hiç oyun oynamadım.
Pil istatistikleri
Eğer siz de MIUITR kullanıyorsanız eklemek istediklerinizi ekleyebilir, eğer kullanmıyor ve merak ettiğiniz şeyler varsa bunları da sorabilirsiniz
Moderatör tarafında düzenlendi: