- Beğeni puanı
- 16
- Puanlar
- 35
Merhaba arkadaşlar mi6 için Miui Pro romunun son sürümünü buldum patchleyebilecek biri var mı ya da nasıl yapabilirim yardimcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler 
Bizimlede paylasir misinMerhaba arkadaşlar mi6 için Miui Pro romunun son sürümünü buldum patchleyebilecek biri var mı ya da nasıl yapabilirim yardimcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler![]()
bağlantıMerhaba arkadaşlar mi6 için Miui Pro romunun son sürümünü buldum patchleyebilecek biri var mı ya da nasıl yapabilirim yardimcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler![]()
ben yaptiririm yabanci arkadaslarim varMerhaba arkadaşlar mi6 için Miui Pro romunun son sürümünü buldum patchleyebilecek biri var mı ya da nasıl yapabilirim yardimcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler![]()
ben yaptiririm yabanci arkadaslarim var
telegramda miuipro sayfasinda yonetici saosan arkadasim
patched surum bizede verilecekmi?Bağlantıyı özelden atarsan yamalı sürüm yapılacak. Bağlantıyı bekliyor arkadaşım
patched surum bizede verilBağlantıyı özelden atarsan yamalı sürüm yapılacak. Bağlantıyı bekliyor arkadaşım
umarim foruma gelirde bir dahada soylerArkadaş gönderirse son sürümü hazırlayacağız ve paylaşacağız ama yok link?
Seni bekliyoruz adamım;)Merhaba arkadaşlar mi6 için Miui Pro romunun son sürümünü buldum patchleyebilecek biri var mı ya da nasıl yapabilirim yardimcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler![]()
Bence en son versiyon? Android pieTelegram sayfasındaki miui pro 20.5.21 patched romu sorunlu..yapan tam yapamamış notlar ve bir kaç tane uygulama çalışmıyor ve ilk zaman olmasada sonradan systemui çökmeye başlıyor..
Bende son sürüm olmasada 20.5.21 miui 12 orjinal miuipro rom var linki veriyorum @XMiuiX arkadas hazırlarım demişti..bekliyoruz
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Buda android pie miui 12Bence en son versiyon? Android pie![]()