yeniden başlatmanın ardından açılması çok uzun zaman alıyor! ve her şey yolunda gidiyor.Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Android sürümü: 11
MIUI sürümü: Global 13.0.2.0 Hindistan Kararlı
Geliştirici: Hakan GÜVEN
Hatalar:
* Ekran paylaşımı çalışmıyor
* NFC çalışmıyor
* Ses efektleri çalışmıyor
* Tuş ışıkları çalışmıyor
Not: Herhangi bir forumda paylaşılması yasaktır
İndirme Bağlantısı:
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
iyi günler! Ürün yazılımını kurduktan ve yapılandırdıktan sonra. Telefonunuzu yeniden başlatırsanız, 3 dakikaları önyüklemeden başlar ((bunu nasıl düzeltebilirim??Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Android sürümü: 11
MIUI sürümü: Global 13.0.2.0 Hindistan Kararlı
Geliştirici: Hakan GÜVEN
Hatalar:
* Ekran paylaşımı çalışmıyor
* NFC çalışmıyor
* Ses efektleri çalışmıyor
* Tuş ışıkları çalışmıyor
Not: Herhangi bir forumda paylaşılması yasaktır
İndirme Bağlantısı:
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
AAC seçeneğine geçiş yapıyorum fakat çık gir yapınca ses gelmiyor müzik açıkken değiştirdiğime ise hâlâ ses gelmiyor@Tahakzlky, bluetooth ayarlarından aac'i açın deneyin
Aynen dostum bu sorun bende de oldu hiç bir şekilde duzeltemedim bende o konuda muzdarip oldum . Nerede hata yapıyorum anlamadım aynen dediğin gibi benim cihazda zaten ACC dede çalışmıyor kiRom çok iyi fakat Bluetooth kulaklığımı bağladığımda ses gelmiyor geliştirici seçeneklere girip Bluetooth ses kodlayıcısını AAC yapsam dahi girip çıkınca yeniden sisitem varsayılanı oluyorbunun için bu çözüm önerisi olan varmı
Miuitr 22.11.23 yükledim fakat bu sefer de reklam engelleyiciye takıldım. buildprob ile belki çözerim dedim ama olmadı sanırım engelleyici olmayan bir sürüm bulmam gerekecek. hangisi olduğunu bilen varsa yazabilir mi? yarın onu yükleyeceğim.@luckyesref01, çok mod istiyorsan MIUITR, hız ve orijinallik istiyorsan bunu kullanabilirsiniz