- Konuyu başlatan
Mi 6 için performansı tam alabileceğim pili fazla gitsin özelleştirme olması şart değil lineange OS a13 kurdum pil sorunu var twrp 0 MB olarak görünüyor ROM değiştirmem lazım hangi romu önerisiniz?
Ben şuan Nusantara 4.7 rom kullanıyorum güzel rom ama bazen çok kasıyor (4/64 model olduğundan olabilir)şarj konusunda bir şey diyemiyorum yani iyide diyemiyorum kötüde diyemiyorum.Mi 6 için performansı tam alabileceğim pili fazla gitsin özelleştirme olması şart değil lineange OS a13 kurdum pil sorunu var twrp 0 MB olarak görünüyor ROM değiştirmem lazım hangi romu önerisiniz?
Hocam nusantra romu bi ara denedim arayüzü kötü geldiBen şuan Nusantara 4.7 rom kullanıyorum güzel rom ama bazen çok kasıyor (4/64 model olduğundan olabilir)şarj konusunda bir şey diyemiyorum yani iyide diyemiyorum kötüde diyemiyorum.
TWRP 0 MB sorunu bende de oldu lineage kullanamadan geri döndüm yokmudur bunun çözümü acaba.Mi 6 için performansı tam alabileceğim pili fazla gitsin özelleştirme olması şart değil lineange OS a13 kurdum pil sorunu var twrp 0 MB olarak görünüyor ROM değiştirmem lazım hangi romu önerisiniz?
Hocam Lineange OS kullandığım zaman onu baya araştırdım disable force encryption(dfe.zip) dosyasını rom flasladıktan sonra flashlayın olur dediler yaptım bu sefer rom açılmadı açılış logosunda sürekli yeniden başlattı Bi arkadaşa da sordum MI 6 için Android 13 destekli TWRP gelmesini bekle kullandığın(TWRP) sürümü Android 13 ile uyumlu değil demişti.TWRP 0 MB sorunu bende de oldu lineage kullanamadan geri döndüm yokmudur bunun çözümü acaba.
Cevap için teşekkürler hocam. Bende bayağı bakındım hiç faydalı bir bilgi bulamadım. Romun kendi recovery ile oluyor dediler ama TWRP yok ise hiç gereği yok en iyisi uyumlu TWRP çıkana kadar beklemek o zamanHocam Lineange OS kullandığım zaman onu baya araştırdım disable force encryption(dfe.zip) dosyasını rom flasladıktan sonra flashlayın olur dediler yaptım bu sefer rom açılmadı açılış logosunda sürekli yeniden başlattı Bi arkadaşa da sordum MI 6 için Android 13 destekli TWRP gelmesini bekle kullandığın(TWRP) sürümü Android 13 ile uyumlu değil demişti.
Link mevcut mu hocam?Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınızmi 6 için en ideal rom benim izlenimlerime göre
Vermiş ya linkiLink mevcut mu hocam?
şöyle bir durum var yanlız farklı link anlamında.Vermiş ya linki![]()
şöyle bir durum var yanlız farklı link anlamında.
Sağ olun hocamBağlantıları görmek için kayıt olmalısınızBuyrun hocam
Rica ederim hocamSağ olun hocam