- Beğeni puanı
- 188
- İnternet sitesi
- www.miuitr.info
- Cihaz
- Redmi Note 8
- Konuyu başlatan
Merhaba bu konumuzda sizlere kamera filigranları nasıl değiştirilir modlanır bunu göstericem işlemimiz oldukça basit.
Gerekli programlar 7zip , Format Factory konumuzun altından son versiyonlarını indirebilirsiniz.
Şunu unutmayın modladığınız kamera filigranını modlu bir halde farklı bir arkadaşınıza yollarsanız romlar farklıysa çalışmayacaktır
Çalışması için aynı versiyon aynı rom olmak zorunda
Anlatım :
Gerekli kamera apksını kendi romunuzdan pc masaüstüne almalısınız öncelikle dizin System\Priv-app\MiuiCamera\MiuiCamera.apk
Dosyamızı bilgisayarımıza aldıktan sonra 7zip programı ile apkmızın içini açalım filigranın bulunduğu yer MiuiCamera.apk\assets\watermarks\ ' dır
Burdaki webp dosyalarını format factory ile png'ye çevirir editleyebilir ve sonrasında tekrar webp çevirip kamera apknızın içerisine atabilirsiniz.
Elimde bulunan bir kaç filigranı sizinle paylaşıyorum
Örnek bir note 8 filigranı :
7zip :
Format Factory :
Gerekli programlar 7zip , Format Factory konumuzun altından son versiyonlarını indirebilirsiniz.
Şunu unutmayın modladığınız kamera filigranını modlu bir halde farklı bir arkadaşınıza yollarsanız romlar farklıysa çalışmayacaktır
Çalışması için aynı versiyon aynı rom olmak zorunda
Anlatım :
Gerekli kamera apksını kendi romunuzdan pc masaüstüne almalısınız öncelikle dizin System\Priv-app\MiuiCamera\MiuiCamera.apk
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Burdaki webp dosyalarını format factory ile png'ye çevirir editleyebilir ve sonrasında tekrar webp çevirip kamera apknızın içerisine atabilirsiniz.
Elimde bulunan bir kaç filigranı sizinle paylaşıyorum
Örnek bir note 8 filigranı :
7zip :
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Format Factory :
Pass: