@haqanguven,kesinlikle öyle düşünüyorum hocam sorunlar oluyor illaki bizim insanımız biraz sabırsız sadece
cihazlar yaygınlaştıkça güncelleme geldikçe sistem anca oturuyor apple bile tam stabil yapmak için kaç güncelleme veriyor yani
evet hocam20 dolar verip mi kullanabiliyoruz sadece
biraz geç gördüm kusura bakmayın şu an xiaomi.eu kullanıyorum ama ekran süresi biraz beni hayal kırıklığına uğrattı cıhazı hiç stok rom ile deneyimleme fırsatım olmadı uzun vadeli şu an ortalama 6-6.5 saat sot alıyorum ama cihaz kullanırken hafif ısınıyor ve deep sleepe çok az geçiyor sizin rom'da durum nedir hocam cihazım global bu arada@Mehmethan, Merhaba, kendim kullanıyorum![]()
ağır oyun oynamıyorum clash royale gibi hafif oyunlar oynuyorum arada ve instagramda takılıyorum çoğunlukla sabah 7de evden çıkıp akşam 8-9 gibi şarja takmam gerekiyor önceki cıhazım xiaomi 13 de onda da aynı şekildi tek fark 1 saat öncesinden şarja takmam gerekiyordu normalmidir sizce yoksa xiaomi.eu ile alakalı birşeymidir sizin rom'unuza geçmeyi düşünüyorum hem hızlı yanıt hem de geliştirici ile doğrudan iletişimden dolayı@Mehmethan, şarj süresi kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Kullandığımız uygulamalar aynı olmayabiliyor. Ben memnunum. Oyun oynamadığım zaman 1.5-2 gün rahat gidiyor
pekala sağolun@Mehmethan, şarj konusunda birşey diyemiyorum. Onu herkes kendi deneyimleyip görebilir.
tek romluk galibaevet hocam