1. Sayfadaki Bilgilendirmeleri okuyun ardındanhocam dediginiz cok guzel aslinda su an rom'u dusunmeye basladim peki aldiktan sonra guncelleme durumu nasil kac guncelleme aliyor
@haqanguven özel mesaj gönderin
1. Sayfadaki Bilgilendirmeleri okuyun ardındanhocam dediginiz cok guzel aslinda su an rom'u dusunmeye basladim peki aldiktan sonra guncelleme durumu nasil kac guncelleme aliyor
Kral ben sana etiket atarsam cevap yazarsin ben geliştirici ile görüşmek için yazdım. Ben sorunları söylüyorum siz hala uzatiyorsunuz .Hakandan başka cihaz olmadan rom yapacak ve sorun çözecek birini bulursan hiç kaçırma bence. Bu iş zaten para için yapılmaz. O kadar sıkıntıya değmiyor emin ol.
yazdim hocam dönmesini bekliyorum tw rom kurcam dönerse hyper pro dönmesini bekliyorum1. Sayfadaki Bilgilendirmeleri okuyun ardından
@haqanguven özel mesaj gönderin
Uzatmak için yazmadım. Tab iki sorunları bildirmek hakkınız ama bunu düzgün bir ifade tarzı ile yapmak her zaman daha faydalı olur. Asıl değinmek istediğim olay cihaz sorunu değil, ifade tarzınız.Kral ben sana etiket atarsam cevap yazarsin ben geliştirici ile görüşmek için yazdım. Ben sorunları söylüyorum siz hala uzatiyorsunuz .