- Beğeni puanı
- 3
- Puanlar
- 25
- Cihaz
- Mi6
Hocam MIUI surumlerine aboneydim. Şimdi hyperos a da abone olmak istiyorum ancak MIUI surumlerinizde vo wifi aktif olmuyordu. Hyeros da bu problem kalktiysa tekrar bağış yapmak istiyorum.kolay gelsin.Resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Bilgilendirme:
* Cihazınızın BL kilidini açtığınız andan itibaren tüm sorumluluğu kabul etmiş olduğunuzdan HyperOSPro kullanımından sonra oluşacak herhangi bir sorundan biz sorumlu değiliz!
* HyperOSPro sürümünü yüklemeden önce önemli verilerinizi mutlaka yedekleyiniz
* HyperOSPro yazılımının herhangi bir yerde paylaşılması, farklı kişilere hesabın devredilmesi ve 2. kişilerle ortak kullanımı tespit edilmesi durumunda hangi cihazın yazılımı dağıtılmış ise desteği kesilecektir
* HyperOSPro için yapılan destekler, kullanmış olduğunuz HyperOSPro gelişiminde kullanıldığı için devamlı desteklemek sizin inisiyatifinize kalmış bir durumdur
* Hangi Android sürümünü desteklediyseniz, desteklediğiniz Android sürümünün tüm HyperOSPro güncellemelerini alırsınız
* HyperOSPro desteği 20 USD olarak belirlenmiştir
* IBAN bilgisi için özel mesaj atabilirsiniz
Kurallar:
* Türkçe veya İngilizce dil yazışmasını kullanalım
* Soru sormadan önce profil kartınıza cihaz bilgisini ekleyelim veya güncelleyelim
* Farklı yazılımlarının sorunlarını HyperOSPro konusunda paylaşmayalım. Yardım bölümünden konu açarak sorabiliriz
Bilgi:
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Yükleme Yöntemi:
Rom dosyasını klasör halinde çıkarın, telefonunuzu Fastboot moduna alarak bilgisayara bağlayın ve yükleme seçeneklerinden hangisini kullanmak istiyorsanız çift tıklayarak başlatabilirsiniz
Yükleme Seçenekleri:
* format_data_only = Herşeyi sıfırlama
* install_and_format_data = Yükleme ve herşeyi sıfırlama
* install_upgrade = Sadece güncelleme
CihazCihaz Kod Adı SürümDurum Mi 10T Pro Apollo OS3.0.1.1 Stabil Xiaomi 11 Lite 5G NE LisaOS3.0.1.1 StabilXiaomi 12 Lite Taoyao OS3.0.1.1 Stabil Xiaomi 12T Pro Diting OS3.0.1.1 Stabil Xiaomi 13 Ultra Ishtar OS3.0.1.1 Stabil Xiaomi 14 Houji OS3.0.1.2 Stabil Xiaomi 14T Pro Rothko OS3.0.0.10 Stabil Xiaomi 15 Dada OS3.0.1.1 Stabil Xiaomi 15 Ultra Xuanyuan OS3.0.1.1 Stabil Xiaomi Pad 5 Nabu OS3.0.0.21 Stabil Poco F2 Pro Lmi OS3.0.1.1 Stabil Poco F4 GT Ingres OS3.0.1.1 Stabil Poco F5 Pro Mondrian OS3.0.1.1 Stabil