Pro sizde yani sizin cihazda rezalt olmuş olmalaı pro da nasıl bir kötü deneyim oldu sizdeBir çok rom arasında gezdim. Mi5 için miui rom olarak MiuiTR'yi tek geçerim, diğerleri hele de miui pro tam bir rezalet. Aosp romlar içinde Syberia OS 2.9 ile Havoc os 2.9 4.4 kernel i tek geçerim.
Hocam miuitr kulanmamışsınız bende size onu tavsiye ederimMi6 için batarya performansı ve stabilite açısından ziyadesiyle memnun olduğum rom Eu betadır.
Daha geçemedim gecicem inşallah teşekürlerHocam miuitr kulanmamışsınız bende size onu tavsiye ederim
Daha geçemedim gecicem inşallah teşekürler
Bence siz yine de miuitr tekrar deneyin ve ondan sonra görüşünüzü almak istiyorumHakan hocamın yönetici olduğu MIUITR günlerinde android 8 sürümünde kullanmıştım hocam. Ayrıca Miuipro ve masik hariç miui bazlı bütün romları test etme şansım oldu. Kullanım alışkanlıklarıma göre benim için batarya ve hız anlamında en iyi performansı veren rom Eu beta oldu.
Hocam yanış anlamayın size saygım var hangi romu beyeneceğiniz sorgulamıyor sadece tavsiye anlamında söyledimBence siz yine de miuitr tekrar deneyin ve ondan sonra görüşünüzü almak istiyorum
Destek var.Destek varsa MiuiTR romu öneririm. Aksi taktirde Mi-Room'u öneririm.
O zaman kesinlikle deneyin hocam. Benim cihazıma henüz destek olmadığı için Mi-Room kullanıyorum.Destek var.