böyle bir hata alıyorum nasıl çözerim arkadaşlR
T tanermert Acemi Üye MIUITR Sever Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 19 Beğeni puanı 1 Yaş 53 Konum Bursa Cihaz Mi 6 29 Mart 2022 Konuyu başlatan #1 Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız böyle bir hata alıyorum nasıl çözerim arkadaşlR
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız böyle bir hata alıyorum nasıl çözerim arkadaşlR
haqanguven нεя güη αчηι şεчℓεя Yönetici Site Kurucusu Rom Yapımcısı Geliştirici Ekibi Elit Üye MIUI Uzmanı MIUITR Sever Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 6,510 Beğeni puanı 6,166 Yaş 35 Konum İzmir İnternet sitesi miuitr.info Cihaz MI6, XIAOMI 11 LITE 5G NE, XIAOMI PAD 5 ve RN8 30 Mart 2022 #2 * Eski sürüm ise yeni sürümü yükle * Sürücülerin yüklü olduğundan emin ol * Net Framework yüklü veya etkin olduğundan emin ol
* Eski sürüm ise yeni sürümü yükle * Sürücülerin yüklü olduğundan emin ol * Net Framework yüklü veya etkin olduğundan emin ol
T tanermert Acemi Üye MIUITR Sever Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 19 Beğeni puanı 1 Yaş 53 Konum Bursa Cihaz Mi 6 30 Mart 2022 Konuyu başlatan #3 Teşekkürler