- Konuyu başlatan
Bu dünyadaki ilk bu sorunun çözüm yazısı. Bu sorunla karşılaşan çoğu kişiler miui romlardan vazgeçmek zorunda kalıyor ya da mi hizmetlerinden.
Bu sorun nedir?
Telefonunuzda cihazımı bul özelliğini kapatıp mi hesabından çıkış yapmadan rom değiştirdiğinizde veya cihazımı bul aktifleştirdikten sonra bu hizmetle ilgili apkları sistemden sildikten sonra olur.
Çoğu MIUI Rom kullanılmaz hâle gelicektir.Mi hesabını atlayabileceğiniz romlarda da temaya ulaşamayancaksınız.
Bu sorun nasıl çözülür.
1- i.mi.com'dan hesabınıza giriş yapın
2- Sonra isminizin olduğu yere veya resminize basın.
3- My Storage and devices kısmına gelin.
4- Sonra Cihazınızın fotoğrafına tıklayıp alttaki delete işaretleyin.
5- Cihazımızı kaldırdık. Artık şimdi fastboot rom yükleme zamanı. Öncelikle şu 3 dosyayı fastboot rom klasöründen silin. Başınız ağrımasın.
6- Telefonu fastboot moduna alıp (ses kısma+kapama tuşuna basılı tutun telefon kapalıyken) refresh diyoruz ve clean all işaretleyip flash diyoruz.
7- Cihazımız açılıyor ve kurulumda hemen mi hesabını atlıyoruz.
8- Ana ekrana geldiğimizde ayarlara geldiğimizde mi hesabını bulup hesabımıza giriş yapıyoruz.
9- Sonra miclouda gelip cihazımı bul'u aktif edin.
Bu kadar. Internetteki yıllarca çözülemeyen sorun ilk defa anlatımlı bir şekilde çözülmüş oldu.
Yazı bana aittir. İznim olmadan yazımı kopyalayıp paylaşmayın. Tüm anlatımdakileri de bizzat deneyimleyerek yaptım.
Keyifli kullanmalar.
Bu sorun nedir?
Telefonunuzda cihazımı bul özelliğini kapatıp mi hesabından çıkış yapmadan rom değiştirdiğinizde veya cihazımı bul aktifleştirdikten sonra bu hizmetle ilgili apkları sistemden sildikten sonra olur.
Çoğu MIUI Rom kullanılmaz hâle gelicektir.Mi hesabını atlayabileceğiniz romlarda da temaya ulaşamayancaksınız.
Bu sorun nasıl çözülür.
1- i.mi.com'dan hesabınıza giriş yapın
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
2- Sonra isminizin olduğu yere veya resminize basın.
3- My Storage and devices kısmına gelin.
4- Sonra Cihazınızın fotoğrafına tıklayıp alttaki delete işaretleyin.
5- Cihazımızı kaldırdık. Artık şimdi fastboot rom yükleme zamanı. Öncelikle şu 3 dosyayı fastboot rom klasöründen silin. Başınız ağrımasın.
6- Telefonu fastboot moduna alıp (ses kısma+kapama tuşuna basılı tutun telefon kapalıyken) refresh diyoruz ve clean all işaretleyip flash diyoruz.
7- Cihazımız açılıyor ve kurulumda hemen mi hesabını atlıyoruz.
8- Ana ekrana geldiğimizde ayarlara geldiğimizde mi hesabını bulup hesabımıza giriş yapıyoruz.
9- Sonra miclouda gelip cihazımı bul'u aktif edin.
Bu kadar. Internetteki yıllarca çözülemeyen sorun ilk defa anlatımlı bir şekilde çözülmüş oldu.
Yazı bana aittir. İznim olmadan yazımı kopyalayıp paylaşmayın. Tüm anlatımdakileri de bizzat deneyimleyerek yaptım.
Keyifli kullanmalar.