- Beğeni puanı
- 188
- İnternet sitesi
- www.miuitr.info
- Cihaz
- Redmi Note 8
- Konuyu başlatan
Sayfalar Arasında Hızlı Geçiş :
Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle birlikte youtubeden aldığımız bir videoyu nasıl bootanimation haline getiririz bunu öğrenicez.
Gerekli yazılımları bu konu altında bulabilirsiniz.
Rasgele bulmuş olduğum bir video sizin elinizde video vardır siz onunla yapabilirsiniz tabiki.
1.) Yukarıdaki videoyu indirdim ve klasörüme attım
2.) File Kısmından Videomuzu Seçelim.
3.) Benim indirdiğim video ismi "videoplayback.mp4" seçelim.
4.)Buradan videonun başlama saniyesini bitme saniyesini ayarlayabilir oluşturulacak olan bootanimation'un çözünürlüğünü değiştirebilir sürekli tekrarlanmasını sağlayabilir FPS değerini değiştirebilir bootanimation oluşturulduktan sonra çıktı resim dosya biçimini değiştirebilirsiniz.
Dosyamızı seçtikten ve gerekli ayarları yaptıktan sonra tek yapmamız gereken Create Boot Animation butonuna basmak olucaktır.
5.) İşlem Tamam.
İndirme Linki :
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
-
Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle birlikte youtubeden aldığımız bir videoyu nasıl bootanimation haline getiririz bunu öğrenicez.
Gerekli yazılımları bu konu altında bulabilirsiniz.
Rasgele bulmuş olduğum bir video sizin elinizde video vardır siz onunla yapabilirsiniz tabiki.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
1.) Yukarıdaki videoyu indirdim ve klasörüme attım
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
2.) File Kısmından Videomuzu Seçelim.
3.) Benim indirdiğim video ismi "videoplayback.mp4" seçelim.
4.)Buradan videonun başlama saniyesini bitme saniyesini ayarlayabilir oluşturulacak olan bootanimation'un çözünürlüğünü değiştirebilir sürekli tekrarlanmasını sağlayabilir FPS değerini değiştirebilir bootanimation oluşturulduktan sonra çıktı resim dosya biçimini değiştirebilirsiniz.
Dosyamızı seçtikten ve gerekli ayarları yaptıktan sonra tek yapmamız gereken Create Boot Animation butonuna basmak olucaktır.
5.) İşlem Tamam.
İndirme Linki :
Resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Son düzenleme: