- Beğeni puanı
- 7,152
- Puanlar
- 435
- İnternet sitesi
- miuitr.info
- Cihazlar
- Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi 17 (Pudding), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi)
Anladim hocam teşekkürler.@Sahund19, MIUITR'e özel google hizmetleri için sistemde düzenleme yapıldı. Ayar yoktur varsayılan olarak geliyor. Yüklemenize gerek yoktur
Bende simdi farkettim sosyal medya yazılımlarının çoğunda kamera sorunu var mesela whatsapp, instagram ve Snapchat. Ciddi bir sorun. Bunu guncellemeyi beklemeden cozmek lazim.Whsap kamerasında sorun var ve yüz verisi çalismiyor hocam bilginiz olsun
Açılmıyor hocam kamera. Cam2api mi acik ondan mi acaba ?@Sahund19, Ne gibi sorun var?
Hocam bir an once bekliyoruz yarin tatila çıkacaktım tamda kamera en cok lazim olan sey@Recep, Tamam sorunu anladım. Pazartesi düzeltme veririm üzerine kurarsınız. Şimdilik idare edin
Aynen hocam doğru. Tabiki sizde haklısınız bekleriz artik sorun yok iyi calismalar size@Sahund19, Şuan işteyim ve çalışıyorum. Malesef benimde vakit sorunum var. Boş vakitlerimde bakabiliyorum.Sessiz mod çıkış sesi mod yazılarak kapatılır. İleride bakarız durumuna. Zil sesindeki yazılarının çevirisini kısaltırsak olabilir