- Beğeni puanı
- 1
- Cihaz
- Mi 6
güncelleme için teşekkürler kardeşim
senin için her zaman sağlıklı @haqanguven
senin için her zaman sağlıklı @haqanguven
Olduğu gibi twrp yi aç yeni sürümü seç ve yükle,Hocam üstüne direk kurmak için twrp den hangi işlemleri yapmalıyız dosyayı telefona attıktan sonra.
Mi6 indenozya gurubunda ışıklar için@atesapo,şuanlık malesef yok. Üzerinde çalışıyorum bakalım zamanla ne olur
Bende de mesajlara (sms) bakmak için mesajın içine girip aşağı yukarı yapınca ve herhangi bir yerde yazı yazarken kasma yapıyor.Kasma başladı üzerine kurulum sonrası bir ara temiz kurulum yapmam lazım
Yeniden yükledim gayet stabil@gomeda77, ben son surume yukselterek test ettim. Kasma yok bende. Kullandığınız birşey etki etki edebilir
Temayla alakalı değil sanırım. Gelen giden aramalar kısmı sizde renkli mi?Ben de öyle değil tema ile alakalı olmasın
miui evde hataya devam et, umarım yakında düzeltirİki rom arasında o stabil olmasına rağmen bunu derim neden derseniz ahize sesi ondan daha yüksek,daha hoş daha performanslı tek gözüme batan hata launcher oyunlardan çıktığımda iç içe geçmiş oluyor bide kamerada kendi sesi haricinde iğrenç bir deklanşör sesi var şuanlık gördüğüm bu
Tmm hocam sağolun@cemented,Kaldırıldı o mod. Smali kodlar tamamen değiştiği için tekrardan yazana kadar beklemededir