Bu hatadan sonra romu tekrar üstüne install yaptım sorun düzeldi. Dediğiniz gibi magisk modülden yapıyormuş hocam. Haliyle magisk ve dolby atmos silindi ama google cam halen çalışıyor, bu nasıl oldu anlamadım? Acaba bu romda api2 dosyası hazır mı geliyor. Ben Magiski sırf gcam için kuruyordum.@cemented, Kullandiğın magisk modüllerini kontrol edin. Sorun yok el fenerinde
Konunun ilk mesajındaki verilen rom beta 2 zaten, 21.3.17 sürümüHakan hocam beta2 linkini göremedim nerede teşekkürler hocam
Hocam beta2 den sonra sürüm çıktımıKonunun ilk mesajındaki verilen rom beta 2 zaten, 21.3.17 sürümü
Sabırsızlıkla bekliyoruz hocam. İyi bayramlar herkeseAndroid11 cihazları üzerinde çalışıyorum. Bayramdan sonraki haftada başlayacağım 10 cihazlarına.
bluetooth çalışırДружище, очень ждем beta 3, мне важен блютуз. Удачных сборок.
Romunuzda Yüzen uygulamalar özelliği var mı ?
Bu özellik sadece 12.5 de mi var mi 6 için soruyorumEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Bildiğim kadarıyla Android 10 ile gelen bir özellik. Şu an Mi6 için bu romdan başka bir romda bu özellik yok.Bu özellik sadece 12.5 de mi var mi 6 için soruyorum
miui 12.5 için geçerli ve mi 6 ile uyumlu çalışıyor. bende de mi 6 var phamlongit de mi 6 var.Bu özellik sadece 12.5 de mi var mi 6 için soruyorum
Rise Widget nasıl yükledin? Yardım edebilir misin?Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız