- Beğeni puanı
- 5
- Cihaz
- MI 6
Çok teşekkürler aylardır guncellemesiz çok sıkılmıştım.
android sistem webview isimli uygulamanın güncellemelerini kaldırınŞarj baya iyileştirilmiş emeğinize sağlık yalnız bende oluşan sorun uygulamar da sürekli durduruldu hatası veriyor tekrar miu 12 ye geçmek zorunda kaldım
O sorunu yaşayan kişi bendim. Çok teşekkür ederim çözüm için.Rica ederim
Sağlıcakla Kalmanız Dileğiyle
Teşekkürler deneyeyim hocam@sswethardd, magisk kur, magisk ayarlardan magisk hideyi aç ve magisk ana sayfasından safetynet kontrolü yap. Play store önbelleğini sil. Cihazı yeniden başlat ve play storeden yüklersin
Gene olmadı ustam@sswethardd, magisk kur, magisk ayarlardan magisk hideyi aç ve magisk ana sayfasından safetynet kontrolü yap. Play store önbelleğini sil. Cihazı yeniden başlat ve play storeden yüklersin
Hocam onlar tamam google play store den uyguluma uyumsuz dedi ama apk olarak yükledim kullanıyorum bu işlemden sonra teşekkürler.@sswethardd, safetynet yeşil mi?
Daha yeni magisk dene twrp ile alakalı olabilir ama yeni sürümleri deneyip olmazsaHocam Merhaba,
21.3.17 sürümüne magisk kuramadım 20.1 ve 20.2 sürümlerini denedim. Acaba twrp sürümü ile mi alakalı? twrp 3.2.3.0 sürümü var.
Birde gcam kurabilir miyiz bu sürüme, kurabilirsek hangi sürüm ve modül olmalı? @haqanguven
Twrp 3.3.1 olan sürüm ile ben kurdumHocam Merhaba,
21.3.17 sürümüne magisk kuramadım 20.1 ve 20.2 sürümlerini denedim. Acaba twrp sürümü ile mi alakalı? twrp 3.2.3.0 sürümü var.
Birde gcam kurabilir miyiz bu sürüme, kurabilirsek hangi sürüm ve modül olmalı? @haqanguven