- Beğeni puanı
- 27
- Cihaz
- Mi 6
yakın zamanda yeni bir güncelleme vericek misiniz hocam teşekkürler uğraşlarıniz için
güncelleme tarihi henüz belli değil. çalışmalar devam ediyor. forumu takipte kalınyakın zamanda yeni bir güncelleme vericek misiniz hocam teşekkürler uğraşlarıniz için
Büyük bir heyecanla beklemedeyiz hocamgüncelleme tarihi henüz belli değil. çalışmalar devam ediyor. forumu takipte kalın
bekliyoruz ustam sıramızı başka cihaza verme@Ishak21, sırayla yapıyoruz. sabredin
bekliyoruz ustam sıramızı başka cihaza verme
Rom stabil değil miuitr'yi beklemen daha mantıklı olur.Mi6 EÜ rom miui 11 kullanıyorum bu roma geçmeli iyim stabil mi format data yapmaya gerek var mı yoksa sadece 4 wipe yapsam yeterli olur mu teşekkür ederim
Ne gibi hatalar var siz denediniz mi hocamRom stabil değil miuitr'yi beklemen daha mantıklı olur.
Uzun süre kullanmadım ama akıcı değil, grafik hataları vb var isterseniz bir deneyin kendiniz daha iyi görürsünüz.Ne gibi hatalar var siz denediniz mi hocam
Akıcı değilse yaramaz hocam Eu ya devamUzun süre kullanmadım ama akıcı değil, grafik hataları vb var isterseniz bir deneyin kendiniz daha iyi görürsünüz.
MIUITR Android 10 Miui 12.5 Çalışmaları devam ediyor beklemede kalın.Uzun zamandır takipteyiz hala Bi el atan geliştirici yok bence olmaz da herhalde
Eyvallah bende takipdeyim her gün bakıyorum siteyeMIUITR Android 10 Miui 12.5 Çalışmaları devam ediyor beklemede kalın.
Bende aynı şekilde günde 3-4 kere bakıyorum gelişme varmı diyeEyvallah bende takipdeyim her gün bakıyorum siteye