- Beğeni puanı
- 5
- Cihaz
- Xiaomi Mi 8
Eyvallah üstadKeyifle kullanin. Geri bildirim için teşekkürler. Bir sonraki sürümde bu hata çözülmüş olarak gelecek
Stabil v12.0.2 içinde bekliyoruz
Eyvallah üstadKeyifle kullanin. Geri bildirim için teşekkürler. Bir sonraki sürümde bu hata çözülmüş olarak gelecek
Evet onu çözdüğümde bu sefer kameraya girmiyor diye şimdilik öyle bıraktım ama halledicem@haqanguven hocam romun mi5 sürümünde veri kullanımında taşıyıcılar veri planları kısmına mobil tarife girilemiyor.
Farketmiyor sarja taksam da takmasam da bu sorunu yaşıyorum. Telefon ısınmıyor sarjdayken de ısınmıyor ama bu sorun canımı çok sıktı donanımsal bir problem yok dedi telefoncu, yazılımsal mı bilmiyorum denemek için rom değiştirmeye üşendim. Calibre dosyasını da bulamıyorum diğer rom da kiİşinize karışmak istemem ama bir şey sormak istiyorum cihaz ısındıktan sonra veya şarjda iken mi daha sık yapıyor ?
Telefonu ilk aldığım zamanlar bende telefon ısınınca yapmaya başlıyordu. Pubg mobil oynarken mesela soldaki joystick bir hareket ediyor etmiyor gibi oluyordu bekliyordum 2 sn fon düzeliyordu. Nazende birine mesaj yazarken tuşlara basktimi algılamıyordu bende romu değiştirdim o sorunların hepsi gitti. Donanımsal olduğunu sanmıyorum mesela şuan yapmıyor hiç bir şeyi de değişmedi kırılmadı 4. Senesine giricek pil hala ilk günkü gibi biraz kullanım ile ilgili sakın soketlerle oynama da bazıları kağıt fon koyuyormus boş iş bana göre yazılımı değiştir dene hatta çin sürümüne dön oradan globale ordanda tertemiz bir rom yükleFarketmiyor sarja taksam da takmasam da bu sorunu yaşıyorum. Telefon ısınmıyor sarjdayken de ısınmıyor ama bu sorun canımı çok sıktı donanımsal bir problem yok dedi telefoncu, yazılımsal mı bilmiyorum denemek için rom değiştirmeye üşendim. Calibre dosyasını da bulamıyorum diğer rom da ki
Sorunun çözümünü buldum gariptir ki Erişilebilirlik ayarlarından dokunma ve basılı tutma süresini uzun yaptım 2 gündür sorun yaşamıyorum ama sorun şurada basılı tuttuğum bir uygulama resim vs geç tepki veriyor ama takılma yaşamadım şimdiye kadar.Telefonu ilk aldığım zamanlar bende telefon ısınınca yapmaya başlıyordu. Pubg mobil oynarken mesela soldaki joystick bir hareket ediyor etmiyor gibi oluyordu bekliyordum 2 sn fon düzeliyordu. Nazende birine mesaj yazarken tuşlara basktimi algılamıyordu bende romu değiştirdim o sorunların hepsi gitti. Donanımsal olduğunu sanmıyorum mesela şuan yapmıyor hiç bir şeyi de değişmedi kırılmadı 4. Senesine giricek pil hala ilk günkü gibi biraz kullanım ile ilgili sakın soketlerle oynama da bazıları kağıt fon koyuyormus boş iş bana göre yazılımı değiştir dene hatta çin sürümüne dön oradan globale ordanda tertemiz bir rom yükle
Zamanla destek ekliyoruz. Şuan destek eklediklerimizin alt tabanını oturtma aşamasındayız. Onlar bittikten sonra destek sayısını arttırıcazDostum merhaba mi note 10 için gelmiyecek mi acaba?
Teşekkürler. R5+'un sistemsel sorunları var. Halletmeye çalışıyorum. Güncellemeleri bekleyin düzelecektirÖncelikle elinize emeğinize sağlık, R5+ telefonumu aldığımdan beri kendi romuyla kullanıyordum. İlk kez rom yükledim ve sorunsuz yüklendi. Telefona bir canlılık geldi diyebilirim. Ama şu anlık yaşadığım sorunlar şunlar; Viper yüklemeye çalıştım ama telefon açılmadı, logoda kaldı, yeniden romu yükledim. İkincisi bu ekranı en sola çektiğimizde gelen uygulama kasası ilk açılışta vardı fakat şu an gelmiyor, direk ana ekrana atıyor. Bunu nasıl çözerim acaba?
Güzel yorumunuz için teşekkürler. İnşallah ileride daha çok kitleye hitap ederiz@haqanguven tebrik ederim. Çok güzel bir iş yapıyorsunuz. R5+ kullanıcısı olarak ağzımın suyu aka aka romu indiriyorum şuan. Tek bir sıkıntı var ki sizi google'da aratınca bulması zor, bulunca da Redmi 5 Plus'ı bulması daha da zor. Yani takipçi kitleniz olması gerekenin çok çok aşağısında. Yabancı bir siteden sizin romunuzu indirdim, isimde TR'yi görünce yarım saat bir saat kadar aradım ve sonunda buldum. Sitede ise Redmi 5 Plus'ı bulamadım yarım saattir. Neyse ki buldum, miuitr forumunu favorilere ekledim kafam rahatladı Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum.
Eski sürümleri barındırmıyorum. Var olan birinden isteyebilirsiniz bende yok çünkü@haqanguven hocam indirme linkleri aktif değil.
MIUITR başlığı altında bulabilirsin. Sürüm numaralarına bak en son sürüme ulaşabilirsinYeni sürümleri nerden bulabilirim redmi 5 Plus için ?
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Güncelleme Özeti:
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Yükleme ve güncelleme talimatları:
Kurallar
* Soru sormadan önce profil kartınıza cihaz bilgisini ekleyin veya güncelleyin
* Yükleme ve güncelleme nasıl olur gibi sorular sormayın! Talimatlarımıza göz atın
İndirme Bağlantıları:
MIUITR_20.10.1_REDMINOTE7_LAVENDER_M12-A10 (Ertelendi)
[/QUOTEWhere is mi max 2 link?