Sohbet MTK Cihaz w

ismail0625

Acemi Üye
HyperOS Sever
  • MIUITR Ailesi
  • Google Takipçisi
Beğeni puanı
1
Puanlar
35
Cihazlar
Xiaomi 14T Pro (Rothko)
Ekstra Bilgiler
Arkadaşlar Herkese Merhabalar. Acaba MTK Cihazlarda Bu Pro Romları Kullananlar Var Mı? Varsa Acaba Snapdragon Cihazlar Gibi Stabil Ve Verimli Çalışıyor Mu? Benim Cihazım Xaomi 14 T Pro Ve Bende Bu Romu Kullanmayo Düşünüyorum, Cok Bilgili Olmadığım İçin Sizlerin Deneyimlerini Ve Fikirlerini Almak İstiyorum.. Şimdiden Çok Teşekkür Ediyorum Herkese...

kindar01

Acemi Üye
HyperOS Sever
  • MIUITR Ailesi
  • Telegram Takipçisi
  • Destek
Beğeni puanı
2
Puanlar
35
Cihazlar
Diğer Poco Cihazlar
Ekstra Bilgiler
Arkadaşlar Herkese Merhabalar. Acaba MTK Cihazlarda Bu Pro Romları Kullananlar Var Mı? Varsa Acaba Snapdragon Cihazlar Gibi Stabil Ve Verimli Çalışıyor Mu? Benim Cihazım Xaomi 14 T Pro Ve Bende Bu Romu Kullanmayo Düşünüyorum, Cok Bilgili Olmadığım İçin Sizlerin Deneyimlerini Ve Fikirlerini Almak İstiyorum.. Şimdiden Çok Teşekkür Ediyorum Herkese...
Daha öncede bende 14 t pro için almıştım Hakan hocadan bu romu güzel di stabil çalışıyor sorunsuz şuan kullandığım cihaz f8 ultra

ismail0625

Acemi Üye
HyperOS Sever
  • MIUITR Ailesi
  • Google Takipçisi
Beğeni puanı
1
Puanlar
35
Cihazlar
Xiaomi 14T Pro (Rothko)
Ekstra Bilgiler
Yani Ben Bu Romu Alsam SD Cihazlar Gibi Stabil Ve Sorunsuz Kullanabilirim O Zaman ? Hocam Çok Teşekkür Ediyorum Değerli Bilgileriniz İçin Allah Razı Olsun Çok Sağolun ☺

kindar01

Acemi Üye
HyperOS Sever
  • MIUITR Ailesi
  • Telegram Takipçisi
  • Destek
Beğeni puanı
2
Puanlar
35
Cihazlar
Diğer Poco Cihazlar
Ekstra Bilgiler
Yani Ben Bu Romu Alsam SD Cihazlar Gibi Stabil Ve Sorunsuz Kullanabilirim O Zaman ? Hocam Çok Teşekkür Ediyorum Değerli Bilgileriniz İçin Allah Razı Olsun Çok Sağolun ☺
Sorunsuz kullanabilirsiniz güzel rom kendim hem elite rom hemde pro rom aldım ama pro elite özellikleri çok pro ona göre şarjı daha güzel stabil gidiyor

ismail0625

Acemi Üye
HyperOS Sever
  • MIUITR Ailesi
  • Google Takipçisi
Beğeni puanı
1
Puanlar
35
Cihazlar
Xiaomi 14T Pro (Rothko)
Ekstra Bilgiler
Hocam Değerli Bilgileriniz İçin Çok Çok Teşekkür Ediyorum.. BT Kilidini Açar Açmaz Hemen Rom İşlemlerine Başlayacağım.. Çok Çok Teşekkür Ediyorum Değerli Tecrübeleriniz Ve Bilgileriniz İçin.. Çok Sağolun ☺

ismail0625

Acemi Üye
HyperOS Sever
  • MIUITR Ailesi
  • Google Takipçisi
Beğeni puanı
1
Puanlar
35
Cihazlar
Xiaomi 14T Pro (Rothko)
Ekstra Bilgiler
Üstadım Son Bir Sorum Daha Olacak...

Hocam Elite Romun Özellikleri Mi Pro Ya Göre Çok? Yoksa Hemen Hemen Romlar Aynı Özellikteler Mi ?

Son düzenleme:

ismail0625

Acemi Üye
HyperOS Sever
  • MIUITR Ailesi
  • Google Takipçisi
Beğeni puanı
1
Puanlar
35
Cihazlar
Xiaomi 14T Pro (Rothko)
Ekstra Bilgiler
[Hocam Son Olarak Elite Yani SD Cihazın Romu MTK Cihazın Romdan Daha Mı Özellikleri Fazla ? Yoksa İki Cihazın Da Rom Özelikleri Hemen Hemen Aynı Mı?

Üst Alt