Forumu okumaya çalışıyorum ama malum oldukça geniş. Bazı cevapları bulamadım. Cevaplarsanız sevinirim.
Redmi 9s cihazıma HyperosPro yüklemeyi düşünüyorum. Pil kullanımı nasıl. Yorumlarda bu konuya dair fazla bilgi bulamadım. Akıcı hızlı olması benim için önemli değil. Önemli olan pil kullanımı. A13-14 seviyelerinde ise sorun yok. Halen Crdroid 11 beta (android 15) kullanıyoum yaklaşık 7 (+-0,5) saat civarında ekran süresi alıyorum. Ancak akıllı saat uygulaması ile sorunlar yaşadığım için romu değiştireceğim. HyperosPro ekran süresi ne kadar alıyorsunuz? Miui ile kıyaslayabilirmisiniz?
Hyperos miuinin geliştirilmiş bir versiyonu yanlış anlamadıysam. Şu sim kart etkinleştirme mevzusu gene varmı? Veyahut miui deki gibi geçemiyorsak deaktif edebiliyormuyuz.
Miui arama ve masaj uygulaması var değilmi? Google arama mesaj uygulaması değil.
Son sorum
@haqanguven beye, bağış sistemini anlayamadım. Bağış yapanlara ayrı bir sürüm mü veriliyor. Yoksa güncelleme mi alamıyor anlamadım. Avantajları nedir? Bu konuda forumda doyurucu bir bilgi yok. Varsada şimdiden özür dilerim ben bulamadım.