Sohbet Xiaomi 14 Ultra HyperOS 2 Global Rom

agabey_42

Acemi Üye
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
Beğeni puanı
51
Cihaz
redmi note 9s
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi 14 Ultra için büyük heyecanla beklenen HyperOs 2 yayınlanmış. Buyrun size link

Başta bende dahil, direnç kayıtlı olup imei attırmış kişiler Çin tabanlı HyperOS 2 yükleyemiyorduk. Romu indirmeyi başlattım. Rom inerken, linki sizlerle paylaşmak istedim. Hayırlı olsun inşaallah.

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Yönetici
Site Kurucusu
Rom Yapımcısı
Geliştirici Ekibi
Elit Üye
MIUI Uzmanı
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
  • MIUITR Tester
  • Yönetici
  • VIP Üye
  • Galatasaray
  • Ramazan Bayramı
  • Kurban Bayramı
  • Kadir Gecesi
  • Mutlu Yıllar
  • Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Günü
  • 30 Ağustos Zafer Bayramı
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  • 24 Kasım Öğretmenler Günü
  • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
  • 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
  • Fidan Bağışı
  • Telegram Takipçisi
  • Facebook Takipçisi
  • Twitter Takipçisi
  • İnstagram Takipçisi
  • Youtube Takipçisi
  • Google Takipçisi
  • Sponsor
  • Bağışçı
  • Temaların Efendisi
  • 100 Ve Üzeri Takipçi Sayısı
  • Takipçi
  • 100 Mesaj
  • 100 Konu
  • 100 Beğeni
Beğeni puanı
5,862
İnternet sitesi
miuitr.info
Cihaz
MI6, XIAOMI 11 LITE 5G NE, XIAOMI PAD 5 ve RN8
Eline sağlık (y)

agabey_42

Acemi Üye
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
Beğeni puanı
51
Cihaz
redmi note 9s
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi 14 Ultra için büyük heyecanla beklenen HyperOs 2 yayınlanmış. Buyrun size link

Başta bende dahil, direnç kayıtlı olup imei attırmış kişiler Çin tabanlı HyperOS 2 yükleyemiyorduk. Romu indirmeyi başlattım. Rom inerken, linki sizlerle paylaşmak istedim. Hayırlı olsun inşaallah.
Direnç işlemi yapılmış, üzerine imei de atılmış cihazlar Çin tabanlı HyperOS 2 yükleyemediği gibi, global tabanlı HyperOS 2 romu da yükleyemiyoruz. Yine aynı. nv hatasını veriyor. gözümüz aydın, aşamadığımız mis gibi bir nv hatamız oldu.

YLMZER

Yönetici
Moderatör
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
  • MIUITR Tester
  • Kurban Bayramı
  • 100 Mesaj
  • Mutlu Yıllar
  • 100 Beğeni
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  • Kadir Gecesi
  • Ramazan Bayramı
Beğeni puanı
144
Cihaz
Mİ 11 LİTE 5G NE
Direnç işlemi yapılmış, üzerine imei de atılmış cihazlar Çin tabanlı HyperOS 2 yükleyemediği gibi, global tabanlı HyperOS 2 romu da yükleyemiyoruz. Yine aynı. nv hatasını veriyor. gözümüz aydın, aşamadığımız mis gibi bir nv hatamız oldu.
kötü olmuş. bunlar da iyiyce işi zorlaştırdılar. malum vergi polikaları yüzünden düştüğümüz duruma bak ya. Her geçen gün nefret etmeye başladım.

agabey_42

Acemi Üye
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
Beğeni puanı
51
Cihaz
redmi note 9s
kötü olmuş. bunlar da iyiyce işi zorlaştırdılar. malum vergi polikaları yüzünden düştüğümüz duruma bak ya. Her geçen gün nefret etmeye başladım.
Aynen. alın benden de o kadar. 2025 itibariyle, IPhone için ödenecek kayıt ücreti, cihazın kendi ücretinden daha pahalı oluyor.

suleyman329

Acemi Üye
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
  • Google Takipçisi
Beğeni puanı
3
Cihaz
Poco X3 nfc
Yazılım kaynaklı olduğu için çözüm bulunabilir

agabey_42

Acemi Üye
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
Beğeni puanı
51
Cihaz
redmi note 9s
Yazılım kaynaklı olduğu için çözüm bulunabilir
evet yazılım kaynaklı. ama bizim ülkemiz harici bu direnç atılması, imei değiştirilmesi gibi hususların olduğu başka bir yer var mı ki? ülkemizde bunu ücreti mukabil değiştirebilecek düzeltebilecek biri çıksa keşke.

suleyman329

Acemi Üye
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
  • Google Takipçisi
Beğeni puanı
3
Cihaz
Poco X3 nfc
evet yazılım kaynaklı. ama bizim ülkemiz harici bu direnç atılması, imei değiştirilmesi gibi hususların olduğu başka bir yer var mı ki? ülkemizde bunu ücreti mukabil değiştirebilecek düzeltebilecek biri çıksa keşke.
Dostum devlet gelirini vergiden sağlıyor yani bu şartlar altında zor dediğin

agabey_42

Acemi Üye
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
Beğeni puanı
51
Cihaz
redmi note 9s
Dostum devlet gelirini vergiden sağlıyor yani bu şartlar altında zor dediğin
Evet haklısın, devletin gelir kaynağı vergiler. Ama bu keşke adil yapsalar. TüvTürk son üç yılda ödediği vergi 0. En büyük 80 küsür şirketin son üç yılda ödediği vergi 0. Bunlardan alınmayıpta bu tarz vatandaşın canına tak eden vergiler olunca insanın zoruna gidiyor.

AdemOyuklu

Usta Üye
MIUITR Sever
  • MIUITR Ailesi
  • Telegram Takipçisi
  • 100 Mesaj
  • Kadir Gecesi
Beğeni puanı
78
Cihaz
Curtana _ Redmi Note 9S
Evet haklısın, devletin gelir kaynağı vergiler. Ama bu keşke adil yapsalar. TüvTürk son üç yılda ödediği vergi 0. En büyük 80 küsür şirketin son üç yılda ödediği vergi 0. Bunlardan alınmayıpta bu tarz vatandaşın canına tak eden vergiler olunca insanın zoruna gidiyor.
yada olanın vergi borcunu sıfırlayıp daha sonra ihalede yeni yatırımlar yapmasına destek veriyor insana dokunan da o
fakirden yada kendi imkanları ile geçinmeye çalışandan alıp ta zengine peşkeş çekmek adil olmuyor.
tüvtürk mesela 10 dk için adam cıvata sıkmıyor sadece gözle muayene oda muayene denirse 10 dk ne yapıla bilirse dünya parayı al sonrada vergi verme insan da dokunan da o bu şekilde de daha niceleri var....