Hocam curtana rom indiriyorum ancak sadece miatoll uyumlu olan romları kurabiliyorum curtana uyumlu olanları kuramıyorum cihaza açılmıyor@mtahayildiz21, Curtana olan senin cihaz
Hocam curtana rom indiriyorum ancak sadece miatoll uyumlu olan romları kurabiliyorum curtana uyumlu olanları kuramıyorum cihaza açılmıyor@mtahayildiz21, Curtana olan senin cihaz
hocamHocam curtana rom indiriyorum ancak sadece miatoll uyumlu olan romları kurabiliyorum curtana uyumlu olanları kuramıyorum cihaza açılmıyor
kulanan var gayette memnunRedmi note 9 pro da kullanan var mı performans pil nasıl
Merhaba acaba rolü Türkçeleştirme varmı birde Google Play çalışıyor mu cevaplatsanız beni sevindirirsiniz şimdiden teşekkür ederim@adnan, merhaba, evet. yükleyebilirsiniz
teşekkür ederim@zeyna, twrp değiştir
acaba ne önerirsiniz twrp olarak teşekkür ederim ben orange fox eski bir twrp kullamıyorumteşekkür ederim
hocam hangi sürüm deneyeceksiniz? romacaba ne önerirsiniz twrp olarak teşekkür ederim ben orange fox eski bir twrp kullamıyorum
hocam hangi sürüm deneyeceksiniz? rom
orange fox FEV1 deneye bilirsin bende 9s var android 14 onunla kuruyordum.
bu sahifedeki romu jouyese olanı mümkünmüdür telefonum jouyese redmi note 9 pro yükledim mi kaldı bir türlü açılmadı me kadar sürüyor açılması acaba teşekkür ederim vereceğiniz bilgilerhocam hangi sürüm deneyeceksiniz? rom
orange fox FEV1 deneye bilirsin bende 9s var android 14 onunla kuruyordum.
Merhaba acaba rolü Türkçeleştirme varmı birde Google Play çalışıyor mu cevaplatsanız beni sevindirirsiniz şimdiden teşekkür ederim
[ yükledim ama mi de kalıyor ne kadar geç açılıyor acaba