Mi6 cilar gözü yaşlı beklemede@haqanguven hocam zor biliyorum ama meraktan soruyorum mi 6 ne zaman çıkar?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi6 cilar gözü yaşlı beklemede@haqanguven hocam zor biliyorum ama meraktan soruyorum mi 6 ne zaman çıkar?
Sanırım MIUI 14 baya zor gibi @haqanguven abi elinden geleni yapıyordur diye düşünüyorum.@haqanguven hocam mi6 için en azından bir kaç adet MIUITR 14 ekran görüntüsü atar mısınız. Bari biraz merakımız gider
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MIUI 14 Ported Rom for Mi 6?Needed for Mi 6 miui14 port Rom download link.Resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Update Summary:
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Installation and Update Instructions:
* Since TWRP versions do not work properly, you should definitely take a backup before installing and updating.
* To use it without any problems, I recommend using it with a clean install.
Information:
Rules:
* Let's use only Turkish language correspondence
* Let's add or update device information on your profile card before asking a question
* Let's not ask questions like how to install and update! Let's take a look at our instructions!
* Let's not share the problems of different software on MIUITR. We can ask by opening a topic in the help section.
Download Links:
LineageOS ve MIUI TR varken sırtımız yere gelmezNormal güncellemesi devam eden cihazların orijinal çin romunu baz alıp geliştiren profesyonel ekiplerin romlarında bile bir sürü hata varken ( Bkz. Xiaomi Eu rom ) üç yıl önce güncelleme desteği kesilen bir cihaza başka cihazlardan rom portlamak ve gündelik kullanıma uygun hale getirmek göründüğü gibi kolay bir iş olmasa gerek. Şunu kabul edelim artık. Bir zamanların efsane cihazı miadını doldurdu; mefta oldu. @haqanguven ısrarla garibimi hayatta tutmaya gayret ediyor ama onun da yapabileceği bir yere kadar. Çeşitli formlara bakıyorum da artık Mi6 kullanan az sayıda kullanıcı kaldı ve galiba onlar da burada, MiuiTr forumunda. Son iki senedir de ( bazı özelliklerin çalışmadığını göze alarak ) bütün ümitlerini Hakan hocanın kişisel becerisine bağlayıp güncel rom kullanmak sevdasındalar. Yeni çıkan cihazlarda bile stabil çalışmayan Miui 14 ü test edip deneyimlemek istiyorlar. O nasıl olacaksa?
Ne diyeyim Hakan hocaya kolaylık Mi 6 dan halâ ümidi olanlara ise sabırlar diliyorum.
Not: Ben 5 yıllık Mi 6 kullanıcısı olarak bundan tam 4 ay önce üç kulhüvallahü bir Elham ile çok sevdiğim cihazımı toprağa verdim, yerine de Mi 13 alarak hem kendimi hem de cihazımı yeniledim. Artık kafam çok rahat.
Sizlere de tavsiye ederim. Gerçekten efsane bir cihaz...
Ah be dostum. Tuş oldunuz haberiniz yok.LineageOS ve MIUI TR varken sırtımız yere gelmez