Anlıyorum kolay gelsin.@candogan, kendi kullandığım cihazdır. Bir an önce bitirmek istiyorum bende ama öyle kolay olmuyor maalesef
Anlıyorum kolay gelsin.@candogan, kendi kullandığım cihazdır. Bir an önce bitirmek istiyorum bende ama öyle kolay olmuyor maalesef
hocam Xiaomi parts daki ses yükselticileri rn7 ye kurabilirmiyiz normal eu roma yada miui romlara@omerfarukbekci, kamera için google kamera kullanın. Ahize için forumda anlatım var. Hoparlör içinde ses efekti uygulamalara bakabilirsiniz
zor mu peki eski sistem kullanip Xiaomi parts kullanmak istiyorum miui11 yani@ynsemrkn42, vendorda destek eklemen lazım
Sağ olun
Xiaomi aslında efsane cihazı mi 6'ı unutmaması lazım bir özel güncelleme yapması lazım@haqanguven hocam bayram sevinci yaşat bize. Mi6 için MIUITR 14 yayınla lütfen
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam çok teşekkür ederim bilgi için. Allah yardımcın olsunGünlük kullanıma uygun değil. Uygun olduğunda paylaşıcam. Kolay değil maalesef. Bilgimin eksik olduğu yerlerde zorlanıyorum çok
miuitr 11 rom lazım attiginiz bağlantı da yok lavender e göre varmı yardımcı olmak isteyen
gardasim bu rn7 mi mi6 diyor ama bana redmi note 7 rom lazım miuitr Xiaomi parts olanBağlantıları görmek için kayıt olmalısınız