Merhaba, mi6 bi önceki sürümde takvim çalışmıyordu. Kullanan arkadaşlarda da aynı mı yoksa bende root olayından sonra mı bozuldu?
Hocam ben cihaz değiştim mi10tpro ya geçtim@meftun, güncelleme gününe kadar özet değişiklik gösteriyor.Hangi cihaza bakıyorsam değişiklikleri yazıyorum özete
Bende de çalışmıyor başka bir kaynaktan yeni sürümü kurup çalıştırdımMerhaba, mi6 bi önceki sürümde takvim çalışmıyordu. Kullanan arkadaşlarda da aynı mı yoksa bende root olayından sonra mı bozuldu?
Nerden buldunuz bende de çalışmıyor. Link atabilirmisinizBende de çalışmıyor başka bir kaynaktan yeni sürümü kurup çalıştırdım
Buyur dostumNerden buldunuz bende de çalışmıyor. Link atabilirmisiniz
Teşekkür ederimBuyur dostum
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Bak bu benim aklıma gelmemişti marketten bi ajanda uygulaması indirdim. Bu gelecek sürümde çalışsa bari. Orjinalini istiyo bazı uygulamalar.Bende de çalışmıyor başka bir kaynaktan yeni sürümü kurup çalıştırdım
Aynen o verdiğim sitede bir çok firmanın orijinal apk dosyası var Xiaomi diye attığınızda sadece xioami nin orijinal apk uygulamalarını bulursunuz,ben özellikle mi klavye yi araştırdım buldum aynı sürümü bizim cihazda yüklü imiş ama onu seçemiyorum güvenlik taraması yaparken mi klavye kullanın diyor niye onu görmüyor telefon anlamadım fakat apk dosyasini buldun yükledim şuanda aktif kullanıyorum ama yine de mi klavye kullanın diyor.Bak bu benim aklıma gelmemişti marketten bi ajanda uygulaması indirdim. Bu gelecek sürümde çalışsa bari. Orjinalini istiyo bazı uygulamalar.
buyurun ama ayni surum sadece yukleme yapin ayarlar ek ayarlar dil ve giristen google klavye yerini mi klavyeyi aktif ediyorsunuz@gonuldostu82, mı klavye APK sinı atabilir misiniz ?