@luckyesref, Twrp açılıyor menülere erişimin var fakat sdcard dosyaları veya system dosyaları görünmüyor 0mb hatası veriyor. Sistemi full wipe yaptım kurdum her şeyi denedim yine de romu kurduktan sonra şifreyi istiyor
şu anki twrp sürümünüz kaç.@luckyesref, Twrp açılıyor menülere erişimin var fakat sdcard dosyaları veya system dosyaları görünmüyor 0mb hatası veriyor. Sistemi full wipe yaptım kurdum her şeyi denedim yine de romu kurduktan sonra şifreyi istiyor
Hocam bizim mesajida görün@Mrtayfreatt, farklı twrp sürümüne geç
Cihazi rootla tabi geliştirici seçenekler ve bilinmeyen kaynakları aktif olacak şekilde sonra twrd den tüm wipe yapamadan önce wipe data bölümünden yes değil twrp ile yeniden başlat yap dostum sonra tüm wipeleri yaparsın ama hafuzan dâhili hafıza seçilsin yine olmadı ise twpr ayarları için başka bur bir yöntem denemen lazımFarklı twrp sürümüne gectim, ekran kilidi kaldırdım hatta orangefox bile yükledim ama data bölümü şifreli görünüyor hala
Hakan bey ellinize sağlık.Uzun zamandır böyle hızlı bir rom kullanamamıştım.gayet iyi çalışıyor.yalnız kamerda portre modunun çalışmadığını fark ettim.bunun bir çözümü var mı acaba.kullandıkça deneyimlerimi paylaşacağım.Tşk.Resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Güncelleme Özeti:
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Yükleme ve Güncelleme Talimatları:
* TWRP sürümleri sağlıklı çalışmadığından Yükleme ve Güncelleme yapmadan önce yedek almalısınız
* Sorunsuz kullanmak için temiz kurulum yaparak kullanmalısınız
Bilgi:
Kurallar:
* Sadece Türkçe dil yazışmasını kullanın
* Soru sormadan önce profil kartınıza cihaz bilgisini ekleyin veya güncelleyin
* Yükleme ve güncelleme nasıl olur gibi sorular sormayın! Talimatlarımıza göz atın!
* Farklı yazılımların sorunlarını MIUITR konusunda paylaşmayın. Yardım bölümünden konu açarak sorabilirsiniz
İndirme Bağlantıları:
Mi6 kullanıyorum bende. Bende sorunsuzdur. Keyifle kullanınHakan bey ellinize sağlık.Uzun zamandır böyle hızlı bir rom kullanamamıştım.gayet iyi çalışıyor.yalnız kamerda portre modunun çalışmadığını fark ettim.bunun bir çözümü var mı acaba.kullandıkça deneyimlerimi paylaşacağım.Tşk.
Ahize sesini kısabiliyormusunuzMi6 kullanıyorum bende. Bende sorunsuzdur. Keyifle kullanın
Konuşurken ses çok yüksek ve kısamıyorumAhize sesini kısabiliyormusunuz
Sesi en kısık hale getirmeme rağmen en yüksek ses geliyor yani maalesef ses kısıkmıyor@Bavo04, ses tuşları ile kısılıyor rahatça
Yükleme yaptığın uygulamalardan kaynaklanıyor son zamanlarda arama ile ilgili izin verdigin uygulama ne ise o yapmış olabilirBu sürümde karşı taraftan gelen aramalar ekrana düşmüyor(her aramada değil) çalıyor görünüyor ama bildirim gelmiyor başlarda böyle bir sorun yoktu son zamanlarda bu sorunla karşılaşıyorum neyden kaynaklanabilir yaşayan varmı? (MI6)