- Beğeni puanı
- 3
- Cihaz
- mi 6, Poco F1
Hocam poco f1 eklenecekmi?Redmi Note 4X EKlendi
Отправлено с моего POCO F1 через Tapatalk
Hocam poco f1 eklenecekmi?Redmi Note 4X EKlendi
@ocuonline, hangi slotta bu sorunu yaratıyor? veya farketmiyor mu?
Çözüm şu şekilde. Son sürüm magisk yükleyin (24.3). Ayarlara girin. Zygisk Betayı açın. altındaki Enforce Denylisti açın. Sonrasında Configure Denyliste girip. listedeki google servisleri ile banka uygulamalarına tıklayıp kutucuktaki herşeyi işaretleyin. ardından ayarlara geri dönüp Magiski gizle seçeneği ile başka isimde yükleyin. ardından yeniden başlatın düzelirBunu yeni farkettim. Zaman zaman kullandığım bir özelliği romu kurduktan sonra ilk kez kullanma ihtiyacı hissettim. Kullanmak isterken bu şekilde bir uyarı aldım. Nfc aktif. Magisk üstünden root gizliliği aktif. Tavsiyeniz nedir?Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Google hizmetlerini engellememiştim onu bir deneyeyim. TeşekkürlerÇözüm şu şekilde. Son sürüm magisk yükleyin (24.3). Ayarlara girin. Zygisk Betayı açın. altındaki Enforce Denylisti açın. Sonrasında Configure Denyliste girip. listedeki google servisleri ile banka uygulamalarına tıklayıp kutucuktaki herşeyi işaretleyin. ardından ayarlara geri dönüp Magiski gizle seçeneği ile başka isimde yükleyin. ardından yeniden başlatın düzelir
Merhabalar maalesef temassız ödemeyi bir türlü aktif edemiyorum. Dediğiniz gibi Google servislerini de listeye eklediğim halde maalesef değişen bir şey olmadıÇözüm şu şekilde. Son sürüm magisk yükleyin (24.3). Ayarlara girin. Zygisk Betayı açın. altındaki Enforce Denylisti açın. Sonrasında Configure Denyliste girip. listedeki google servisleri ile banka uygulamalarına tıklayıp kutucuktaki herşeyi işaretleyin. ardından ayarlara geri dönüp Magiski gizle seçeneği ile başka isimde yükleyin. ardından yeniden başlatın düzelir
ben bu şekilde yaptım ve Yapı kredi NFC temassız ödemeyi kullanıyorum. bugün ziraati deneyeyim. Bu arada hangi miuitr sürümündesiniz. NFC fix yaptınız mı?Merhabalar maalesef temassız ödemeyi bir türlü aktif edemiyorum. Dediğiniz gibi Google servislerini de listeye eklediğim halde maalesef değişen bir şey olmadı
22.4.27 sürümündeyim. NFC fix yaptım onda problem yok. Ziraat mobil ve paraf uygulamalarını kaldırıp yeniden kurdum. Uygulama izinlerini de kontrol ettim. Dediğiniz modülleri de ekledim. Deny list ayarlarını da yaptım ancak bir türlü aşamadım sorunu.ben bu şekilde yaptım ve Yapı kredi NFC temassız ödemeyi kullanıyorum. bugün ziraati deneyeyim. Bu arada hangi miuitr sürümündesiniz. NFC fix yaptınız mı?
Düzeltme: Ziraat uygulamasında önce bende de sorun verdi. Sonra magiske girip ayarlardan ziraatin ayarlarını kapatıp baştan açtım. sonra iki modülü yeniden yükledim. önce çalışmadı gibi oldu kapatıp açtım böylece çalıştı.
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız