- Beğeni puanı
- 7,152
- Puanlar
- 435
- İnternet sitesi
- miuitr.info
- Cihazlar
- Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi 17 (Pudding), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi)
Selam hakan hocam mi6 ya yüklediğim hiçbir uygulama çalışmıyor MIUItr 13 son sürümde@mfthsym, bir sonraki sürümde düzeltirim![]()
Vallahi temiz kurulum yaptım hemde 2 kez denedim ama aynı@Sonsuz 10, temiz kurulum yapın, yedek geri yüklemeyin. Günlük olarak kullanıyorum bu cihazı böyle bir sorun yoktur![]()
Bütün wipe leri yapıp format data yapıp recowery de tekrar başlatıp romu kurdum yanlış yapıyorsam sorusunu yazıver hakan hocamVallahi temiz kurulum yaptım hemde 2 kez denedim ama aynı
Facebook WhatsApp gibi bide oyunlarKurduğunuz bir uygulama veya modülleri kontrol edin
MIUItr 12.5 sürümünde çalışan uygulamalar MIUItr 13 te çalışmıyorFacebook WhatsApp gibi bide oyunlar
Yedekleme yapmıyorum direk Google Play'den indiriyorum hatta Google Chrome yüklenmiyor@Sonsuz 10, Apk yedekleyerek yüklüyorsan olabilir bu sorun, Play store üzerinden indirerek deneyin
Aynı şekilde kurdum, pazartesinden itibaren sorunsuz kullanıyorum. Cihazım mi6.Bütün wipe leri yapıp format data yapıp recowery de tekrar başlatıp romu kurdum yanlış yapıyorsam sorusunu yazıver hakan hocam