- Beğeni puanı
- 7,152
- Puanlar
- 435
- İnternet sitesi
- miuitr.info
- Cihazlar
- Xiaomi 6 (Sagit), Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa), Xiaomi 17 (Pudding), Xiaomi Pad 5 (Nabu), Xiaomi Civi 2 (Ziyi)
Birde öyle deneyeyim ama birçok uygulamam var rootlu açılınca root kursam olur mu@Lovelesss, romda sorun yok. Magisk kurmayın. Direkt olarak rom'u kurun ve açılmasını bekleyin
Telefon açılmadan magisk kurmayın. Sorun yaşarsınız. Kurulum bittikten sonra root yapmak serbest.Birde öyle deneyeyim ama birçok uygulamam var rootlu açılınca root kursam olur mu
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam eski sürümlerde sorun yoktu ama en son sürümde bunu yaşadığım için söyledim. Metin boyutu ve kalınlığı en altta yani ince küçük simge boyutu da en küçük olmasına rağmen durum çubuğu büyük, ayarlar ekranı büyük. Kısaca telefonun geneli küçülmedi maalesef. Nasıl çözebilirim@RiDvaN, sadece kalınlaştırma çalışır. Boyut değişmez
romu baştan indirip tekrar deniyorum bootta kalma durumu var mı diye. bu arada kullandığın orangefox versiyonu çok eski. 11.1 çıktı onu kullanıyorum ben.Normalde rom kurulmuş gözüküyorEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
twrp ile sorunsuz kuruluyorromu baştan indirip tekrar deniyorum bootta kalma durumu var mı diye. bu arada kullandığın orangefox versiyonu çok eski. 11.1 çıktı onu kullanıyorum ben.
Aosp romdan miui tr versiyonuna geçeceğim hocam. Aslında o yüzden sormuştum antirollback olayını.@messem, benim bildiğim bu cihaz zamanlarında L1 olayı yok. Redmi 5 plus için aosp romlar var. Kurulum talimatlarina bakarak kurabilirsiniz