Google hesabınız üzerinden açınEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Kendim kullanıyorum en az 4 saat alıyorum gün içinde.Farklı bir kernel kurun istersenizBu yazılımı kurduktan sonra, telefon sürekli olarak patlar, pil 2 saat içinde kaybolur. Her ne kadar sadece 4-7 çalışan süreçler. geri döndü
Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Tamam teşekkür ederimGoogle hesabınız üzerinden açın
Telefon sadece ben dokunmayın beklentisiyle yatıyor. Çok sıcak. Kullanmadan bile.Kendim kullanıyorum en az 4 saat alıyorum gün içinde.Farklı bir kernel kurun isterseniz
Sıfırdan kurulum yapınTelefon sadece ben dokunmayın beklentisiyle yatıyor. Çok sıcak. Kullanmadan bile.
Belki yanlış bir şey yaptım?
Önceki versiyonda böyle bir şey yoktu
Evet.Sıfırdan kurulum yapın
Sıfırdan kurulum yapın işte
Cihaz nedir?Hakan bey aramada yakınlık sensörü aktif olmuyor yapabileceğim bir şey var mı
Ayarları kontrol ettim sensörle ekranı kapat işaretli ama kapanmıyor aramalarda
Şuan o cihazı kullanıyorum ve sorun yok. persist flaşlaman lazım. Rom arası geçişlerde böyle sorun olabiliyor. Persist flaşlayınca düzelecektir
Android8 sürümlerine artık destek vermiyorum. Mi5 ve mi5s sürümlerinin desteğide miui12 ile kesilecek. Belki Mi5 ile devam edebilirimS. Aleyküm ustalar mi 5s plus icinde yaparmisiniz miui tr rom
Şuan o cihazı kullanıyorum ve sorun yok. persist flaşlaman lazım. Rom arası geçişlerde böyle sorun olabiliyor. Persist flaşlayınca düzelecektir
img uzantılı dosya flaşlıyorsun twrp denHakan bey persist program mı rom kurar gibi kurmam mı gerekiyor çok bilgim yok bu konuda link veya biryerlerde açıklama var mı
MIUI 12 9 Android mi5'e taşıyabilir mi? )Android8 sürümlerine artık destek vermiyorum. Mi5 ve mi5s sürümlerinin desteğide miui12 ile kesilecek. Belki Mi5 ile devam edebilirim