- Beğeni puanı
- 7
- Cihaz
- Mi6
Kağıt modu nedir anlamadım@Seckin423, kağıt modu çalışıyor sadece
Kağıt modu nedir anlamadım@Seckin423, kağıt modu çalışıyor sadece
güç tuşu + ses kısma ile ekran görüntüsü aldım, 3 parmak kaydırmayı denemedim.Rom kurulum aşamasında ekran görüntüsü nasıl alıyorsunuz? 3 parmak kaydırma kurulum sırasında çalışıyor mu?
Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Kullandığımız vendorda sıkıntılar tespit ettik. Cihazi ben test ediyorum ama şöyle bir sorun var. Aktif olarak kullanmadığım için genel özellikler dışında deneyimim olmuyor maalesef. Yeni sürümü test ediyoruz şuan. Saydığınız hataların neredeyse hepsi çözüldü. İnş sürüm verdikçe daha iyi olacaktir.@haqanguven Çoktan yükledim bile. ROM gerçekten çok iyi, teşekkürler.
İlk izlenimler:
-> Güç menüsü harbiden çok iyi.
-> Üst panelin açılması yumuşatılmış, artık paneli açarken kasma çok daha az oluyor.
-> Uygulamalar çok yavaş denilmiş, ben sistem uygulamalarında bir sorun göremedim. Belki biraz kullanımdan sonra tekrar güncellerim.
-> Önceki sürümlerden çok çok daha iyi bir kullanım kolaylığı, yumuşaklığı var. MIUITR 22.3.9 olmuş gerçekten. Aldığım ekran görüntülerini buraya koyacağım, izlenimler göründüğü gibi, gayet güzel.
Problemler:
-> Ön kamera hata veriyor, yüz algılamayı kapatırsanız düzeliyor.
-> Nadiren Sistem Arayüzü çöküyor. Önemsiz bir detay. Sıklaşırsa belirtirim.
-> Aramalarda ekran kapanmıyor, yakınlık sensöründe bir sorun yok, donanım testlerinden kontrol ettim.
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Eklemeler:
Cihazım R5+, OrangeFox R11 kullanarak temiz yükleme yaptım.
Magisk kullanıyorum, kullandığım modülleri de buraya ekliyorum. Universal SafetyNet Fix'i, AndroidInfo'da CTC Profile ve Basic Integrity kontrollerini geçmek için kullanıyorum. Modüllerde bir sıkıntı yok.
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
Problemler (22.03.2022 - 21.35 itibariyle)
-> Uygulamalar gerçekten de yavaş çalışıyormuş evet, ayrıca bellek artırma özelliğini kapatırsanız raminiz oldukça verimsiz kullanılıyor. Boşta 1 GB falan kalıyor.
-> Netflixe hiçbir şekilde erişemiyorum. Kurulumdan beri denemediğim yol kalmadı, Netflix logosunda takılı kalıyor. Magisk ve modüllerle alakalı da olabilir bu durum, SafetyNet için gerekli işlemleri yaptım, fayda etmedi. Muhtemelen build.prop'tan cihaz özelliklerini spoof ederek bilinen bir cihazın parmak izini taklit etmek sorunu çözecek. Denersem güncellerim.
Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınızEklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız
-> Bazı uygulamalar zaman zaman internete erişemiyor. İnternet erişimi var fakat uygulama bağlanamıyor, getir uygulamasında sık sık yaşadım bu durumu. Telefonu yeniden başlatınca geçiyor.
-> Viper4Android FX Normal modda çalışmıyor, legacy mode ile kullanabiliyorsunuz ama pil tüketimini önemli ölçüde artırıyor.
-> Chrome ve Brave tarayıcıları kilitleniyor. Normal telefonun tarayıcısını kullanmak zorunda kaldım. Tarayıcıda bir sorun yok.
hocam mi max 3 cihazı çalışmalarınıza dahil mi? rica etsem cevaplasanız. teşekkürlerDeneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Kullandığımız vendorda sıkıntılar tespit ettik. Cihazi ben test ediyorum ama şöyle bir sorun var. Aktif olarak kullanmadığım için genel özellikler dışında deneyimim olmuyor maalesef. Yeni sürümü test ediyoruz şuan. Saydığınız hataların neredeyse hepsi çözüldü. İnş sürüm verdikçe daha iyi olacaktir.
2109119DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim bu sorunun cevabını Hakan verebilir çünkü rom yapan ohocam mi max 3 cihazı çalışmalarınıza dahil mi? rica etsem cevaplasanız. teşekkürler