Buildrop dosyasındaki kodların en altınaYardımcı olacak kimse yok mu? Romdan vazgeçmek istemiyorum ama bu sanal tuşlar sıkıntı. Zaten 5.15 inç ekran, daha da küçüldü.
XMiuiX
qemu.hw.mainkeys=1
ekleyip yeniden başlatın.Buildrop dosyasındaki kodların en altınaYardımcı olacak kimse yok mu? Romdan vazgeçmek istemiyorum ama bu sanal tuşlar sıkıntı. Zaten 5.15 inç ekran, daha da küçüldü.
XMiuiX
qemu.hw.mainkeys=1
ekleyip yeniden başlatın.Dostum Uygulama Bilgisi Kısmından İzinler bu şekilde olsun ve düzelmez ise Bilinmeyen Kaynaklardan Uygulamaları Yükle aktif hale getir. Sonra Zorla Şudur de uygulamayı gir bak düzelecektir.Whatsapp uygulamasına girdiğimde kişi adları yerine sadece numaralar görünüyor. Daha evvel Whatsapp ın kişilerimle senkronizasyonunu sıfırladım. Ayarlardan hesabı kaldırdım. Uygulama ayarlarımdan Whatsapp ın bütün izinlerini aktifleştirdim. Kişilere her zaman izni verdim.Whatsapp sohbet kısmında 3 noktaya tıklayıp yenile dediğimde kişiler güncellenip isimler görünüyor ama daha sonra tekrar eski düzene dönüyor. En son Whatsapp ı tamamen kaldırıp yeniden kurdum ama nafile. Kişilerim hala görünmüyor.
Daha evvel kullandığım Eu beta romda böyle bir sıkıntı yoktu. MiuiPro romu seviyorum ve rom değiştirmek istemiyorum. Fakat yaşadığım bu sorun da çok can sıkıyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlara minnettar kalırım.
Maalesef çözüm olmadı. Belli bir zaman sonra eski haline dönüyor.Dostum Uygulama Bilgisi Kısmından İzinler bu şekilde olsun ve düzelmez ise Bilinmeyen Kaynaklardan Uygulamaları Yükle aktif hale getir. Sonra Zorla Şudur de uygulamayı gir bak düzelecektir.
Kişiler Uygulamasını 12.3.1.5 Sürümüne Güncelleyince Sorun Çözülüyor. (Cihaz Mi6)Maalesef çözüm olmadı. Belli bir zaman sonra eski haline dönüyor.
Bende 12.1.0.5 yüklü .Güncellemeyi nasıl yapacağım?Kişiler Uygulamasını 12.3.1.5 Sürümüne Güncelleyince Sorun Çözülüyor. (Cihaz Mi6)
Her İhtimale Karşı Whatsapp'ı Siliniz. Güncelleme Sonrası Whatsapp'ı Tekrardan Kurunuz.
Sorunlu bir romdu zaten. Eu beta 20.6.18 yükledim sıkıntı kendiliğinden çözüldü. Alakanız için teşekkürler yine de.Size Özelden Yazdım. İnşallah İşinize Yarar.