Konu eleştri ve tartışmaya açıktır ... :D :D
anubis Deneyimli Üye MIUITR Sever Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 260 Beğeni puanı 215 Konum istanbul Cihaz Mi 9T 27 Nisan 2020 Konuyu başlatan #1 Eklenen resimleri görmek için kayıt olmalısınız Konu eleştri ve tartışmaya açıktır ... Ekli dosyalar 1111.jpg 3.8 MB Görüntüleme: 3 Son düzenleme: 28 Nisan 2020
KaraMasque Övgü iyi adamı daha iyi,kötü adamı daha kötü yapar Usta Üye MIUI Uzmanı MIUITR Sever Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 119 Beğeni puanı 188 Konum İstanbul İnternet sitesi www.miuitr.info Cihaz Redmi Note 8 27 Nisan 2020 #2 Resimlerde galiba upload olurken sorunlar oluşmuş düzeltirmisin
anubis Deneyimli Üye MIUITR Sever Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 260 Beğeni puanı 215 Konum istanbul Cihaz Mi 9T 27 Nisan 2020 Konuyu başlatan #3 KaraMasque' Alıntı: Resimlerde galiba upload olurken sorunlar oluşmuş düzeltirmisin Genişletmek için tıkla ... ek dosya olarak alıyor hocam ayrı ayrı atmaya çalıştım ama eklemedi png olarak ekran resmi aldım öyle aldı buraya
KaraMasque' Alıntı: Resimlerde galiba upload olurken sorunlar oluşmuş düzeltirmisin Genişletmek için tıkla ... ek dosya olarak alıyor hocam ayrı ayrı atmaya çalıştım ama eklemedi png olarak ekran resmi aldım öyle aldı buraya
KaraMasque Övgü iyi adamı daha iyi,kötü adamı daha kötü yapar Usta Üye MIUI Uzmanı MIUITR Sever Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 119 Beğeni puanı 188 Konum İstanbul İnternet sitesi www.miuitr.info Cihaz Redmi Note 8 28 Nisan 2020 #4 Bana başarılı gibi geldi bu değerlere birde gcam'da bakmak gerek
anubis Deneyimli Üye MIUITR Sever Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 260 Beğeni puanı 215 Konum istanbul Cihaz Mi 9T 28 Nisan 2020 Konuyu başlatan #5 KaraMasque' Alıntı: Bana başarılı gibi geldi bu değerlere birde gcam'da bakmak gerek Genişletmek için tıkla ... GCam zaten hocam Pixel cihazımla henüz karşılaştırmadım Ama dediğin gibi GCam ile arasında çok bi fark yok gibi Pixel ile de karşılaştıracağım daha sonra ...
KaraMasque' Alıntı: Bana başarılı gibi geldi bu değerlere birde gcam'da bakmak gerek Genişletmek için tıkla ... GCam zaten hocam Pixel cihazımla henüz karşılaştırmadım Ama dediğin gibi GCam ile arasında çok bi fark yok gibi Pixel ile de karşılaştıracağım daha sonra ...