- Beğeni puanı
- 7
- Cihaz
- Mi6
Sabırsızlıkla bekliyorum@Seckin423, keyifle kullanin. Evet yeni sürümü bekleyin
Sabırsızlıkla bekliyorum@Seckin423, keyifle kullanin. Evet yeni sürümü bekleyin
Düzeltilmiş versiyonum var, lütfen bana DMSabırsızlıkla bekliyorum
Sabırsızlıkla bekliyoruz hocam şimdiden emeğinize sağlık inşallah bu ses olayı sorununa çözüm bulursunuz@phamlongit, Bir çok düzeltme ile yeni sürüm gelecek
Sabırsızlıkla bekliyoruz hocam şimdiden emeğinize sağlık inşallah bu ses olayı sorununa çözüm bulursunuz
Tahmini ne zaman gelir güncelleme?@phamlongit, Bir çok düzeltme ile yeni sürüm gelecek
İyi de güzel kardeşim MIUI tr forundasin ne bekliyordun kiBu romu kurdum öncelikle ellerine sağlık kim yaptıysa beğendiğim sadece görsel olarak güzel begenmedigim yönleri uygulama açılış animasyon lari telefon açılırken orijinal MIUI değil de MIUI tr yazması internet tarayıcısı simgeler gereksiz özelleştirmeler sanki geliştirici kendinden birşeyler katmaya çalışmış bana göre bana pek orijinal tadı ni vermedi açıkçası
İyi de güzel kardeşim MIUI tr forundasin ne bekliyordun ki
Tema ismi nedir1 Haftadır Kullanıyorum.
Sorunlar;
Aero Whatsapp Kullanıyorum, Sürekli Çöküyor ve Kişileri Görmüyor. Rehberde Kayıtlı Kişiler Kimi Zaman Sadece Numara Olarak Gözüküyor. (Normal Whatsapp'da Böyle Bir Sorun Olmuyor.)
Süper Duvar Kağıdı Olmuyor. Google Duvar Kağıdı Uygulaması da Çözüm Olmuyor. Uygulama Yüklü Değil Uyarısı Veriyor.
Apk Olarak Yüklenen Hareketli Duvar Kağıtları Çalışmıyor. Listeye Alındı Diyor, Program Kapanıyor. Arka Planda Çalışıyor Gözüküyor.
Sonradan Yüklenen Saat Widgetlerinin %90 ında Alt Kısım Gözükmüyor. Görüntüyü Bozmasa da Widgetin Tamamının Görünmediği Belli Oluyor.
Şarj Tüketme Konusunda Çok Cömert Davranıyor. Global Sürümde İş Çıkışına Kadar %50-35 Arası Kalan Şarjım, Bu Sürümde %20-10 Arası Kalıyor.
Belirttiğim Sorunlarla Global Rom'da Karşılaşmadım.
Barkod Okuyucu ya da Sesle ilgili Bir Sorun Yaşamadım. Hatta Görüşme Esnasında Hiç Duyulmayan Karşı Tarafın Sesi, Bu Rom İle Birlikte Gayet Net Duyulmaya Başlandı.
Her Şeye Rağmen Bu Rom Mükemmel. Yüklemek İsteyen Arkadaşlar Tereddütsüz Yükleyebilirler. Özelleştirmede Neredeyse Sınır Yok.
Google un bir özelliği onu Google un ayarlarında yada hava durumu bildirimde kapatma seçeneği ok olması lazımSürekli olarak bu alarmı veriyor böyle bir sorunla karşılaşan var mıdır