- Beğeni puanı
- 8
- Puanlar
- 25
Ekstra Bilgiler
Selamlar arkadaşlar, şuanda mi 6 64-4gb kullaniyorum mi 8 e geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? artıları ne olur,eksileri ne olur,mi 8 kullanan arkadaşlar önerir misiniz ?
Hocam mi 6 satıp biraz fark koyup telefon almayı düşünüyorum yoksa güncel cihazlar tabi ki güzel ikinci el alacağım yaniDaha güncel telefonlar varken neden mi 8 ile uğraşasınız ki?
Hocam bende de mi 6 var evet google camera ile güzel fotoğraflar çekiyor fakat abimde mi mix 2s var onun kadar kesinlikle değil ve video kısmı daha da kötüMi6 dan mi8 e falan geçilmez. Mi6 google kamera ile başka boyut kazanıyor. Geçilecek cihaz en uygun fiyatlı mi11 lite olur.
Bütçen ne kadar RN9S alınabilirHocam mi 6 satıp biraz fark koyup telefon almayı düşünüyorum yoksa güncel cihazlar tabi ki güzel ikinci el alacağım yani
Hocam redmi serisinin bana bir şeyleri eksik gibi geliyor performansla fazla işi olmayan biriyim aslında mi 8 in amoled ekranı 845 işlemci ve kamerası biraz cazip duruyorBütçen ne kadar RN9S alınabilir
O zaman Redmi performansına yakın ama amoledli K20 yani 9T alınabilir meselaHocam redmi serisinin bana bir şeyleri eksik gibi geliyor performansla fazla işi olmayan biriyim aslında mi 8 in amoled ekranı 845 işlemci ve kamerası biraz cazip duruyor