Eline sağlık Hakan.
Tamamdır hocam bildiriz size mesela söyle birşey vardı kamera ayarlarından kontsrat modunu yüksek yapıyorum düzeliyor ama bu seferde yüz verisi gidiyordu hocam yüz verisi yok oluyordu@Recep, Onda bi düzenleme yaptım ama emin değilim. Kurduktan sonra geri bildirimde bulunursan o zaman anlarız
AHDR özelliğini açmıştım ben. Normalde kapalı geliyordu. Onu kapattım. Bakalım belki o yapıyordurTamamdır hocam bildiriz size mesela söyle birşey vardı kamera ayarlarından kontsrat modunu yüksek yapıyorum düzeliyor ama bu seferde yüz verisi gidiyordu hocam yüz verisi yok oluyordu
Aa evet hocam ondandır mutlaka ona tıkladı mı mesela kamera hatası bile veriyordu kapattı mı cekiyodu. Hocm birde hava durumu özellik eklediginizi söylemiştiniz heralde kontrol merkez yazısının yerine ama orda hayla kontur el merkezi yazıyor bilginiz olsun belki cihaz elinizde olmadıgı için test edememiş olabilirsinizAHDR özelliğini açmıştım ben. Normalde kapalı geliyordu. Onu kapattım. Bakalım belki o yapıyordur
Anladım hocam Elinize sağlık herşey için@Recep, Muhtemelen ondandır. Bu haftaki sürümde kapalı gelecek ve büyük ihtimallede sorunda düzelmiş olacaktır. Kontrol merkezi yazısı yerine hava durumu eklediğim zaman kontrol merkezini açınca takılmalar meydana geldiğinden tekrardan kaldırdım onu. Tüm sistem uygulamalarını son sürüme güncelleyebiliyorum ama tek MIUISystemUI.apk ve Settings.apk'ı güncelleyemiyorum. Oyüzden kontrol merkezi eski görünümdedir. Yoksa orjinal son sürümlerde orada saat ve tarih var
Beğenmişsin bende bundan sonra ENHANCED TEST sürümü çıkarsa test edebilirim ENHANCED çok merak ediyorumTam da beklediğim güzel haber
@TlhTsdmr,Bağlantıları görmek için kayıt olmalısınız
Bulut belki yeni sürümde düzelmiş olacaktır diye düşünüyorum. Pazartesi günü yayınlanacak sürümlerde Mi 8 de var mı ?@justfbycl55, Otomatik başlat'a arka planda çalışmasını istediklerinizi ekleyin. Örneğin: Whatsapp, instagram gibi... bildirimleri sağlıklı alabilmeniz için onların açık kalması şart ama istemiyorsanız onlarıda kapatabilirsiniz. Kimse bana bulutun hatalı olduğunu söylemedi. Kontrollerde herşey sorunsuzdu. Modül veya sildiğiniz birşey varsa sistemden onlar etki edebilir. Hata kodunuda atarsanız buraya bakabilirim