Hoşgeldiniz.. MIUITR Her Zaman En İyisi

Son etkinlik

• S
    selman , Sohbet ROM Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı
    Bahsettiginiz gizleme yontemlerinde guvenilir olmayan apk kaynaklarinda oldugu gibi bankacilik uygulamalari acisindan guvenlik acigi...
  • Zehir
    Zehir Sohbet ROM Hakkında konusundaki YLMZER mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi
    Yazılım olayı, sorunsuzluk telefondan telefona, yapımcıdan yapımcıya, kullanıcıdan kullanıcıya göre değişir. 11 lite kullanıyorum...
  • Zehir
    Zehir Sohbet ROM Hakkında konusundaki enesoztrk mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi
    Root gerektirmeyen yöntemlerle işinizi görebiliyorsanız, cihazı rootlamaya gerek yok. Ancak root gerekiyorsa da endişeye gerek yok...
  • R
    Magisk ayarlar bölümünde zygisk aç ve sonrasında hemen altında bulunan reddetme listesinden banka uygulamalarını seçip telefonu yeniden...
  • enesoztrk
    enesoztrk , Sohbet ROM Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı
    Root gerektirmeyen yöntemlerle işinizi görebiliyorsanız, cihazı rootlamaya gerek yok. Ancak root gerekiyorsa da endişeye gerek yok...
  • S
    Root atmadan yalnizca kilit acma ile de tema yuklenebiliyor yani dogru mu, bu konularda fazla bilgim yok arastirma surecindeyim
  • Y
    YLMZER , Sohbet ROM Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı
    Yazılım olayı, sorunsuzluk telefondan telefona, yapımcıdan yapımcıya, kullanıcıdan kullanıcıya göre değişir. 11 lite kullanıyorum...
  • S
    Sorunsuz kullanimdan kastim bankacilik, sosyal uygulamalar (whatsapp telegram gibi), operator sorunlari (imei kaybi yasanmasi) gibi...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8