Dada'ya da inşaallahDarısı xuanyuan'a olsun inşallah![]()
Atana ceddine rahmet Allah razı olsun hocam ellerine sağlık .Curtana, Excalibur, Gram ve Joyeuse güncellendi
Hocam cihazınız mi14 sanırım. Memnumusunuz genel olarak romdan. Ben bazı sıkıntılardan dolayı bağış atıp ulaşamadım daha ama az kaldı yakın da bende bu romu deneyimleceğim. Global veya Rus romlarına göre iyi mi ? Geçtiğime değecek mi mesela. Bende mi 14 kullanıcısıyım@haqanguven Hakan hocam merhaba. Houjiye gelecek güncelleme de yerleşik olan reklamı iptal etme şansın var mı acaba. Rom mükemmel ama , sürekli girip kullandığım Forum sitelerine giremiyorum , bazı oynadığım oyunlar var onlarda da sıkıntı yaşıyorum reklam engellemeden ötürü.
Ben gayet memnunum hocam. Cihaz çin sürümü ise zaten global yada başka bir rom çalışmıyor. Eu romda çok kasıyor. Açık ara en iyi rom bu. Kesinlikle öneriyorumHocam cihazınız mi14 sanırım. Memnumusunuz genel olarak romdan. Ben bazı sıkıntılardan dolayı bağış atıp ulaşamadım daha ama az kaldı yakın da bende bu romu deneyimleceğim. Global veya Rus romlarına göre iyi mi ? Geçtiğime değecek mi mesela. Bende mi 14 kullanıcısıyım
Eu denedim. Benim cihaz global. Eu çok aman aman bir rom değil ama bu romu kesinlikle deneyeceğimBen gayet memnunum hocam. Cihaz çin sürümü ise zaten global yada başka bir rom çalışmıyor. Eu romda çok kasıyor. Açık ara en iyi rom bu. Kesinlikle öneriyorum![]()
Eu da bildirimler geç geliyor. Hakan hocamızın romunda bildirim sorunu yoktur diye düşünüyorumEu yu mecburiyetten kullaniyoruz Hakan kardeşimizin romunun yanindan bile geçemez