yucelkaya kullanıcısının son içeriği

1. Y

HyperOS2 HyperOSPro OS2.2

Redmi not 10 pro romu kullanan var mı rom nasıl bilgi verebilirmisiniz
  2. Y

HyperOS1 HyperOSPro OS1.0.24.6.10

Tmm hocam teşekkür ederim hayırlı bayramlar dilerim
  3. Y

Ewet mtk ona yukleyebilicegim sizin eski romlardan varmı acaba
  4. Y

Hocam redmi not 8 için olan rom not 8 pro olan begonia modeline de oluyor mu
  5. Y

HyperOS1 HyperOSPro OS1.0.24.5.13

Apknın adı ne olabilir. Oğlumun kullandığı romda mevcut bu mod
  6. Y

HyperOS1 HyperOSPro OS1.0.24.5.13

hocam ellerine sağlık redmi not 10 pro için şöyle bir mod yapma imkanınız olur mu acaba diye sormak istedim
  7. Y

HyperOS1 HyperOSPro OS1.0.24.2.19

Hocam daha önce Redmi not 4x kullanyordum ve hep senin romu kullandım o yağ gibi kayan akıcılığı arıyorum inanki :) bir de root explorer ile sistem dosyalarına müdahale edebiliyorduk redmi not 10 pro için yaptığınız romda müdahale edemiyoruz galiba ona bir el atsanız çok iyi olur gerçekten. Bir...
  8. Y

HyperOS1 HyperOSPro OS1.0.24.2.19

Redmi not 10 pro çok fazla takılmalar var. Google play harici Uygulama yüklerken mi güvenlik diye bir şey çıkıyor her şey çince yazıyor ve her defasında mi şifre istiyor. Ellerinize sağlık daha da iyi olucağına eminim kolay gelsin.
  9. Y

MIUI14 MIUITR Redmi Note 10 Pro Ana Konu

Hocam redmi not 10 pro 256 gb kullaniyorum bazi romlarda sıkıntı cikiyor yükleniyor ama telefon acilmiyor sizin romda boyle bir sıkıntı olurmu sormak istedim. şu an miui 13 mind edition rom kullaniyorum. Yıllarca sizin romlarinizi kullandim ve cok memnundum bunu da denemek isterim.
  10. Y

Çözüldü Miuimail

Miuimail uygulamasinda gmaile giris yaptigimda hata veriyor nasil çozebilirim
  11. Y

Çözüldü Arama onayı

tamam hocam teşekkür ederim
  12. Y

Çözüldü Arama onayı

hocam 20.10.1 sürümünde var ama dosya mevcut değil diyor indiremedim sizde varmıdır acaba
  13. Y

Çözüldü Arama onayı

deniycem teşekkür ederim
  14. Y

Çözüldü Arama onayı

Bir numarayı aramak için dokunduğumuzda aransın mı diye soran bir mod vardı 20.4.19 romuna bunu yapma imkanımız varmı nasıl yapabiliriz
  15. Y

Çözüldü Çevirici Ayarları

teşekkür (y)