YLMZER kullanıcısının son içeriği

1. Y

Duyuru Ramazan Bayramımız Kutlu Olsun

Miuitr ailesi olarak bayramınızı kutlar hayırlara vesile olmasını diliyorum.
  2. Y

HyperOS2 HyperOSPro OS2.2

Açıklama kısmında var. Eğer cihazına ait özel sürüm varsa bağışta bulunup romu indirme linkine sahip oluyorsun. Rom indikten sonra fastboot moduna alıp romu yüklüyorsun.
  3. Y

İpucu Tapatalk Forum Oturum Açma Ağ Hatası Çözümü

Evet bazen gereksiz zamanlarda böyle oluyordu. Öğrendiğimiz iyi oldu :)
  4. Y

Duyuru Hoşgeldin Şehr-i Ramazan

Hayırlı ramazanlar diliyorum. Huzurlu, bereketli geçsin inşallah.
  5. Y

Rehber HyperOS 2 Güncellemesi gelmiş telefonları güncellemek ve Veriler silinmeden ROM Değiştirmek

Güzel bir çalışma olmuş. Eline sağlık. 2107119DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Y

Çözüldü Crdroid Rom yükleme mi 9

bazı twrp sürümleri aosp romlarla uyumlu olmayabilir. uyumlu bir sürüm ile deneyebilirsin.
  7. Y

Harika haber. eline sağlık hakan hocam. eşimde 11Tpro vardı. o da MIUITRden ayrı kalmasın. :)
  8. Y

Twrpden ziyade temiz bir fastboot orijinal rom atın. Sonrasında tekrar rom yüklemeyi deneyin. 2107119DC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Y

Duyuru Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Miuitr aile olarak yeni yılın bolluk, bereket, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. 2107119DC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Y

Emeklerine sağlık Hakan hocam. Hyperos 2 akıyor gerçekten.
  11. Y

Sohbet Xiaomi 14 Ultra HyperOS 2 Global Rom

Vergi ile çark dönüyor maalesef. Cehaletin sonucu bu oluyor maalesef
  12. Y

Sohbet Xiaomi 14 Ultra HyperOS 2 Global Rom

kötü olmuş. bunlar da iyiyce işi zorlaştırdılar. malum vergi polikaları yüzünden düştüğümüz duruma bak ya. Her geçen gün nefret etmeye başladım.
  13. Y

Sohbet Rom değiştirmek şarj tüketimini düzeltir mi?

Arkaplanda kendi kendini başlatan uygulamalara veya arkaplanda sürekli konum vb şeylere bağlanan uygulamalara baktın mı hiç?
  14. Y

Sohbet Rom değiştirmek şarj tüketimini düzeltir mi?

Şarj süresi tabiki üzerindeki yazılımla birlikte gelen uygulama çokluğu ve iyi optimize edilmemesinden kaynaklı olarak değişir. Kullanıcı yorumlarına bakarak şarj konusunda iyi olan bir yazılım denenebilir. Bunun yanı sıra batarya zamanla tükeniyor. 2021 yılında aldığım telefonumda bunu...
  15. Y

Rehber Fastboot Üzerinden Rom Yüklerken Sürücü Sorununu Çözme (Waiting for device...)

Güzel bilgilendirme olmuş. Eline sağlık.