Hoşgeldiniz.. MIUITR Forum

YLMZER kullanıcısının son içeriği

1. Y

Çözüldü Nv verisi bozuk hatası

@Zehir sanırım daha iyi bilgi verecektir.
  2. Y

Çözüldü Youtube vanced de internet yavaş ama normal youtubede hızlı

Farklı bir vanced sürümü dene istersen. Ben bunu kullanıyorum. Яндекс
  3. Y

Çözüldü Youtube vanced de internet yavaş ama normal youtubede hızlı

Kullanıyorum ben de ama bir yavaşlık yok. Kullanılan sürüm veya dediği gibi anlık sunucu durumu buna sebep olabilir.
  4. Y

HyperOS3 HyperOSPro OS3.0

Yeni bir sayfa açılmış oldu. Eline sağlık Hakan hocam.
  5. Y

Haber Xiaomi HyperOS 3 Resmi Yayın Takvimi

Kesinlikle öyle.
  6. Y

Haber Xiaomi HyperOS 3 Resmi Yayın Takvimi

@haqanguven sağolsun. Sayesinde hiç resmi sürüm çıkacak mı ne zaman çıkacak gibi bir derdimiz olmuyor.
  7. Y

Modül HyperOS Launcher Mod Lite V2•HyperOS2.2/3 - A15+

Eline sağlık. Güzel görünüyor.
  8. Y

Çözüldü Redmi Note 14 Tr Garantili Android 15

Rica ederim. Pek yardımcı olamadık ama olsun :)
  9. Y

Hm anladım. O zaman beklemekten başka çare yok. Bootloader kilidi açık olsa fastboot yöntemi ile mevcut A15 romunu yükleyebilirsiniz.
  10. Y

TR rom yayında görünüyor ama size gelmemesi garip. bence siz telefonun garantisini veren firmadan sorgulayın bakalım.
  11. Y

Gördüğüm kadarıyla 3 farklı sürüm verilmiş. Kabul etmeme olayı bana biraz saçma geldi. Türkiye garantili cihaz olduğuna emin misiniz? Hangi firma garanti veriyor görünüyor? Çakma rom olma ihtimali olabilir mi?
  12. Y

Cihaz redmi note 14 4g global diye geçiyor sanırım. Baktığımda mayıs ayında android 15 güncellemesi almış görünüyor. Herhangi bir ota güncellemesi veya full rom indirip ayarlardan dosyadan güncelleme yapmayı denedin mi?
  13. Y

Merhaba, öncelikle aldığınız cihazın tam olarak hangi cihaz olduğunu belirtebilir misiniz? Redmi note 14 ve varyasyonu 4 çeşit cihaz var. Eğer düz redmi note 14 ise (bery adı) android 15 yazılımı var şuan. Ayarlardan cihaz hakkındaki bilgileri paylaşabilir misiniz?
  14. Y

Çözüldü Vakıfbank açılmıyor

Kernelsu bilmem ama magisk uygulamasında rootu istenen programlardan gizleme vardı. Kernelsu da da benzer birsey varsa gizleyip deneyebilirsin.
  15. Y

İnceleme Xiaomi HyperOS 3 Önizleme

çok bir değişiklik yok gibi.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8