Hoşgeldiniz.. MIUITR Her Zaman En İyisi

YLMZER kullanıcısının son içeriği

1. Y

Duyuru 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Bağımsızlık kolay olmadı. Umarım kolay da kaybedilmez. Mustafa Kemal Atatürk ve Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.
  2. Y

Rehber WhatsApp "Giriş yapmak için resmi uygulamaya sahip olmanız gerekir.'' Sorunun Çözümü

Gayretli olmanın sonucunu almışsınız. tebrik ederim. Güzel anlatım olmuş.
  3. Y

HyperOS2 HyperOSPro OS2.2

Eline sağlık Hakan hocam.
  4. Y

Duyuru Ramazan Bayramımız Kutlu Olsun

Miuitr ailesi olarak bayramınızı kutlar hayırlara vesile olmasını diliyorum.
  5. Y

Açıklama kısmında var. Eğer cihazına ait özel sürüm varsa bağışta bulunup romu indirme linkine sahip oluyorsun. Rom indikten sonra fastboot moduna alıp romu yüklüyorsun.
  6. Y

İpucu Tapatalk Forum Oturum Açma Ağ Hatası Çözümü

Evet bazen gereksiz zamanlarda böyle oluyordu. Öğrendiğimiz iyi oldu :)
  7. Y

Duyuru Hoşgeldin Şehr-i Ramazan

Hayırlı ramazanlar diliyorum. Huzurlu, bereketli geçsin inşallah.
  8. Y

Rehber HyperOS 2 Güncellemesi gelmiş telefonları güncellemek ve Veriler silinmeden ROM Değiştirmek

Güzel bir çalışma olmuş. Eline sağlık. 2107119DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Y

Çözüldü Crdroid Rom yükleme mi 9

bazı twrp sürümleri aosp romlarla uyumlu olmayabilir. uyumlu bir sürüm ile deneyebilirsin.
  10. Y

Harika haber. eline sağlık hakan hocam. eşimde 11Tpro vardı. o da MIUITRden ayrı kalmasın. :)
  11. Y

Twrpden ziyade temiz bir fastboot orijinal rom atın. Sonrasında tekrar rom yüklemeyi deneyin. 2107119DC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Y

Duyuru Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Miuitr aile olarak yeni yılın bolluk, bereket, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. 2107119DC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Y

Emeklerine sağlık Hakan hocam. Hyperos 2 akıyor gerçekten.
  14. Y

Sohbet Xiaomi 14 Ultra HyperOS 2 Global Rom

Vergi ile çark dönüyor maalesef. Cehaletin sonucu bu oluyor maalesef
  15. Y

Sohbet Xiaomi 14 Ultra HyperOS 2 Global Rom

kötü olmuş. bunlar da iyiyce işi zorlaştırdılar. malum vergi polikaları yüzünden düştüğümüz duruma bak ya. Her geçen gün nefret etmeye başladım.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8