yigitaycilekk kullanıcısının son içeriği

1. yigitaycilekk

MIUI13 MIUITR Redmi 5 Plus Ana Konu

onları nerden bulabilirim hocam
  2. yigitaycilekk

hocam bir de son olarak arada bazen bir anda mobil veri kesiliyor ve yeniden başlatmam gerekiyor bi çözümü var mı bunun
  3. yigitaycilekk

tamamdır hocam çok saolun inşallah bu işe devam edersiniz hayırlı günler dilerim size
  4. yigitaycilekk

hocam birçok rom denedim ama sizinki gibi performanslı ve stabili hiç denk gelmedi kesinlikle devam etmelisiniz türk bir yazılım olması da beni aşırı cezvetti elinize sağlık tekrardan bende şuanda işte tek sorun bluetooth onu da kimse çözememiş hepsinde aac ye çevirin yazıyor
  5. yigitaycilekk

ama elinize sağlık rom mükemmel çalışıyor keşke bırakmasaydınız çok akıcı seri vepil kullanımı mükemmel hocam
  6. yigitaycilekk

tamam hocam deneyeceğim saolun
  7. yigitaycilekk

hocam lütfen bi yöntem bulun telefonu bi süre idareten kullanacağım bi yöntem bulursanız çok sevinirim
  8. yigitaycilekk

hocam linki ayarladım
  9. yigitaycilekk

MIUITR_REDMI5PLUS_VINCE_M13-A11_22.11.23.zip
  10. yigitaycilekk

hocam aac yi tüm cihazlar desteklemiyor örneğin benim arabadaki teybimde o ayar yok napabilirim bir de link içinde bir yere yüklüyom şu anda paylaşıcam
  11. yigitaycilekk

hocam merhaba evet buldum yükledim fakat bluetooth da müzik aktarımı yapılamıyor onu nasıl çözücem bir de dosyayı buraya yükleyeyim mi
  12. yigitaycilekk

teşekkür ederim inşallah bulursunuz ihtiyacım var böyle iyi miui tabanlı sıkıntısız bir roma yardımcı olursanız çok mutlu olurum
  13. yigitaycilekk

merhaba linklerin hiçbiri çalışmıyor cihazım redmi 5 plus linki tekrar paylaşabilir misiniz @haqanguven girince böle kalıyor hiçbişey bulamıyorum