yakup003 kullanıcısının son içeriği

1. yakup003

Uygulama InstaPro & Insta v14_75_ADM_TR Türkçe

V65 e guncelelr misin hocam sana zahmet
  2. yakup003

HyperOS3 HyperOSPro V.3.1

Hocam lmi ? 🙏
  3. yakup003

Hocm gunceller misiniz
  4. yakup003

Günceller misiniz hocam size zahmet
  5. yakup003

Kral ben sana etiket atarsam cevap yazarsin ben geliştirici ile görüşmek için yazdım. Ben sorunları söylüyorum siz hala uzatiyorsunuz .
  6. yakup003

Hocam eksik olma bu modülu biliyorum benim attığım modül de bu zaten ama bu modül magiskten yüklenmesi lazım benim cihaza magisk yüklenmiyor onun için bu modülu yukleyebilmem icin twrp kaynaklı olması lazım
  7. yakup003

Hocam senin romun doğrudur belki benim cihazda sorun vardır bana o paket yukleyiciyi TWRP modülü yaparsan ben zaten sorunu çözecem lütfen çünkü magisk APK dışarıdan yukyeyemiyorum malum teşekkürler
  8. yakup003

Ben para için yazmadım sana hocam tartışacak bı durum da yok cihaz Google kurulumunu geçmiyor. Sana paket yükleyici attım onu bile upload edip atmadin. Bana at o romu ben 200 dolar atayım kurulum ekranını geçerse global fasttan. O romu o kişiye cikarsaydin sadece o zaman benim cihazım kurulum...
  9. yakup003

Dayicim şu lmi Yi güncelleyecn mi başka bi geliştirici mi bulalım kendimize bı cihaz ,4, güncellemeye rağmen çözülmez mi ya mağdur oluyoruz söylüyoruz sen deneme başkasına deneyeyim diyorsun bı de yalancı cikiyoruz
  10. yakup003

Bekliyoruz hocam 😀
  11. yakup003

Hocam günceller misiniz size zahmet
  12. yakup003

Welcome, you won't regret it 😅😎🇹🇷
  13. yakup003

İşe yarıyor bilginiz olsun
  14. yakup003

Bu cihazda roott olmaması mümkün mü hocam 😎 fakat sistem de o yolda tema normal wp lar var cihazda yüklü olanlar sistemde görünmüyor bunun yollarını bulmanın bı yolu var mı sizce lütfen 😁
  15. yakup003

Hocam sa tema labaratuvarinda bunlar arama ekran videosu yapılabiliyor Benn buraya farklı bi video atmak istiyorum bunun dizini yada bu videolar nerde yardımcı olur musunuz
Üst Alt