Turgay190753 kullanıcısının son içeriği

1. T

Sohbet Çin xiaomi 14ultra Request parameter error hatası

Benim 30 gün oldu ama ay içinde açmaya çalştğm için bir kaç kere limit bitmiş yarın yine denicem 23 tekrar dene uyarısı aldım
  2. T

Hakan bey bu 30 günü bekleyip mi topluluğunda 5 seviyeye ulaşıp bootloader açan var mu dyduğunuz
  3. T

Sabah yabancı bir eleman baktı uzaktan baklanarak bana attı bende istemedim
  4. T

Birşeyi yanlış yada eksik yapıyorum büyük ihtimalle yada boşa kürek çekiyorum
  5. T

O konuda bilgim yok kardeşim ya
  6. T

Eşimin hesabından denıyordum olmadı kendi hesabjmdanda denedim olmadı.telefon numarasyla hesbı eşitlemem gerektğini sylyrdu bir forumda onuda denedim olmadı
  7. T

Kardeşim cahilliğimi mazur gör ben daha mi kilit açma başvurusunu yapamadım ki senin bahsettğin aşamaya geleyim:(
  8. T

Şuan işteyim eve gidince denicem eğer çözülmez ise bu çin cihazı oluşundan mıdır yani bu sorunu aşarsam normal yollarlar bootloaderı açabilir miyim?
  9. T

Çözümü hakkında bilgisi olan var mı?
  10. T

Sohbet Xiaomi 14 ultra çin cihazı

Bilgi için teşekkür ediyorum iyi akşamlar
  11. T

Ben cihazı alırım kendim rom atarım diye düşünüyordum ama malesef öyle olmadı neyseki yarım yamalakta olsa türkçeye çevirdilerde öyle kullnblyrm
  12. T

Merhaba forumda çok yeniyim bir yanlışlık yaparsam kusuruma bakmayın lütfen. Ben daha bu hafta 14 ultra aldım cihaz çin cihazıymış ve bootloader kilidi açılmıyormş diye duydum.Merak ettiğim bu durum 14 ultraylamı başladı yoksa cihaz yeni olduğu için mi kilit açılamıyormş?Açılabileceği syledndi...