thanatos kullanıcısının son içeriği

1. T

HyperOS2 HyperOSPro OS2.2

tamamdır hocam kusura bakamayın ben anasayfaya yonlendirigini bilmiyordum cozmeye calısıcam bakalım iyiaksamlar
  2. T

ona nereden ulasabilirim
  3. T

hocam edl moda nasıl alabilirm bi fikrim yok siz tanıyormusunuz yardım edebilecek birisini yoksa yapacak birsey yok kendim halletmeye calısıcam
  4. T

hocam bende anlamadım sonrasında fark ettim
  5. T

hocam dikkat etmedim kusura bakmayın nasıl cozebilirim biliyormusunuz
  6. T

hocam size durumu soyle ozetlicem simdi ben roma yeni gelen guncellemeyi gorunce hemen linke tıklayıp recovery uzerinden kırlı flash yaptım ve telefona yıkledim sorunsuz yuklendi ancak telefon yeniden baslayınca mi yazısı bi geliyor bir gidiyor bi baktım sideload ekranına joyuse yazıyor acaba...
  7. T

hocam telefon acılmıyor brick oldu lutfen yardım edin size ulasabilirmiyim
  8. T

hocam telefonum acılmıyor yardım edebilirmisiniz acılıp kapanıyor ve recoverye alamıyorum
  9. T

hocam ben romu yukluyordum cihazım curtana ama adb sideload yaparken bi baktım dosya ismi joyuse gozukuyor ve linktede joyuse yapıyor bir karısıklıkmı var yoksa ismimi yanlıs
  10. T

guncellenen cihazlarda kirli flash atılabilirmi?
  11. T

Hocam curtana cihazımda romunuzu severek kullanıyorum ama kamerada büyük bir sıkıntı var 3.parti yazılımlarda kamerada kamera değiştirme yok yani sadece ön kamera çalışıyor ve telefonun kendi kamera uygulamasında macro kamerasını ana kamera algılıyor ve ondan fotoğraf çekiyor bir cozumu varmı ?
  12. T

tamamdır hocam stock rom flash ettikten sonra cozuldu sorun dosyada degilmis (y)
  13. T

cihazım redmi note 9s fbeV1 fox reco kullanıyorum romu yuklemeye calısırken error 7 hatası veriyor cozumu nedir?