suleymanyunus32 kullanıcısının son içeriği

1. S

HyperOS3 HyperOSPro V.3.1

@haqanguven hocam 3.0.8 stabil yayınlaşmış. Xuanyuan. 小米15Ultra 正式版刷机包下载合集 – 澎湃OS/MIUI历史版本
  2. S

Uygulama InstaPro & Insta v14_30_ADM_TR Türkçe

Güncelleme kapalı olduğu halde bu gün sürekli her açtığımda güncelle diye yazı çıkıp duruyor sebebi nedir ?
  3. S

@haqanguven hocam stabil romlar genelde ayda bir mi yayınlanıyor ?
  4. S

@haqanguven mi hesabından çıkış yapıp yemiden gireyim dedim hesaptan çıkış yapamıyorum ayarşar bölümüne atııyor tekrar
  5. S

Tmm yaptım sağolasın.
  6. S

Uygulamala girip müdehale ettirmiyor ki. Tıkladığımda beyaz ekran da kalıyor. Nasıl devre dışı bırakacağız ???
  7. S

Hocam ayarlarda arama kısmı çalışmıyor. Aradığımız terimi yazınca boş ekran çıkıyor.
  8. S

Hemen güncelleyelim 🙂 Şimdiden emeğine sağlık güzel insan 🙂
  9. S

Kakashi nin zip dosyasının içerisinde Sistem başlatıcının apk sı var. O nu imzala apk olarak yükle direk. Root yapmana gerek kalmaz. Güncelleme yapıncada gitmiyor silinmiyor.
  10. S

Globallerde bu özellik altif çalışıyor
  11. S

Birde mi could da cihazı bul özelliği açılmıyor bölge hatası verdi.
  12. S

@haqanguven hocam akıllı saat bağlı telefona satte isim çıkıyor telefonda sadece numara görünüyor. Bence mi could alakalı bu sorunarama yaptıkça zamanla düzeldi
  13. S

nereden indire bilirim uygulamanın ismi ? @haqanguven
  14. S

1600 numara var hepsinin başına +9 nasıl ekleyeyim tek tek
  15. S

@haqanguven hocam HyperOS 3 ile gelen yani özellikden App Finder özelliği var. Uygulama kasası ile beraber çalışıyor. Ana ekranda arama tuşu ekliyor arama yapınca hem uygulamalarda hemde google da arama yapıyor. Bu özelliği HyperOS Pro yada ekleye bilir miyiz ? Globalden örnek ekledim.
Üst Alt