@haqanguven hocam HyperOS Pro ya bölge seçeneğini ekleye bilir misiniz. Mi kulaklık kullanan bazı arkadaşlar bölge seçeneğinden dolayı mecburen global rom da kalmakmzorunda kalıyorlarmış. Arkadaşların böyle bir talebi var olursa HyoerOS Pronya geçecek arkadaşlarımız var.
HyperIsland - Gelişmiş Dinamik Ada
HyperOS 3 için var olan dinamik adayı geliştirmeye yaran uygulama. (Sadece HyperOS 3 te çalışıyor 2 de çalışmaz.)
IOS Dinamik Ada tarzında HyperIsland.
1- Öncelikle Root olması gerikiyor (Migsk - KernelSU vs... )
2- LsPosed ve Zygisk Next modülü kurulu olması...
*#*#726633#*#*
arama ekranında bu kodu yazıyoruz.
sonrasında sim ayarlarına SA ağını kullan seçeneği geliyor. SA ağınınaktif ettikten sonra VoNR seçeneğinide aktif edebilirsiniz.
Kodu yazdıktan sonra VoNR seçeneği gelir ama pasif olur. Mobil ağlar kısmından SA veya Bağımsız mod yazar orayı...
Uzun zaman EU kullandım ısınma ve şarj sorunu hep yaşadım. HyperOS Pro da bu sıkıntıları ysşsmadım. EU ya göre kat kat iyidir. Ayrıca bir eksik olduğunda EU geliştiricileri cevap bile vermiyor çoğu zaman burada Hakan hocam hiç olmazsa bir cevap veriyor güncelleme geldkçe sorun varsada çözülüyor.
Kişilere girip sağ üstteki ayarlara girip oradan konumun içine girip işaretlediğim yeri aktif edince düzeliyor kişi isimleri +90 olsada olmasada görünüyor.
@haqanguven
Hocam aramalarda sadece numara görünüyor diyen atkadaşlar vardı numaranın başına +90 yapınca dğzeliyordu onu yapmaya gerek yok.
Kişilere girip sağ üstteki ayarlara girip oradan konumun içine girip işaretlediğim yeri aktif edince düzeliyor kişi isimleri +90 olsada olmasada görünüyor.