Seken kullanıcısının son içeriği

1. S

Bilgi POCO F8 Ultra HyperOSPro 3 Rom Performansı

teşekkürler. telefonun performansından cidden memnun kaldım hyperos pro yuda yükleyince abartısız 400 -450 k lık puan fark etti. stock romdada denemiştim 3600 3700 civarı çıkıyordu. 4m beklemiyordum açıkçası. Mi 11T pro dan geçen biri olarak çağ atlamış gibi hissettiriyor.
  2. S

Uygulama Kaorios Toolbox | Android 16 Play Integrity Fix | Play Protect Sertifika Onarımı

Poco F8 Ultrada denedim sorunsuz işe yaradı teşekkürler.
  3. S

Bilgi POCO F8 Ultra HyperOSPro 3 Rom Performansı

Merhaba değerli forum sakinleri. bu telefonu alacak yada hyperos pro romunun performansını merak edebilecek arkadaşlara referans olması amacıyla bu konuyu oluşturma ihtiyacı duydum. Telefonumu yeni aldım hiç kullanmadan kendi üzerindeki rom ile antutu testine soktuğumda yaklaşık olarak 3.6m...
  4. S

Sohbet Model yükseltme

Yeni Poco F8 Ultraya geçtim. hyperos pro rom ile böyle bir hız görmedim fp olarak şiddetle öneririm.
  5. S

HyperOS2 HyperOSPro V.2.0

@haqanguven hocam Mi11T Pro ve efsanemiz Mi 6 için gelme durumu varmıdır ? bu cihazlar hakkında çalışma yapmayı düşünürmüsün?
  6. S

MIUI13 [MI6] xiaomi.eu 22.4.13

Xiaomi eu olarak çıkarsalarda miuitr den asla vazgeçmem. Zor günlerde miuitr imdadımıza yetişti nankörlüğe gerek yok. Ki bu romu da @haqanguven hocam yapmış. Yapıyorsun bu işi (y)
  7. S

Güncelleme MIUITR 22.9.28 Güncelleme Özeti

@haqanguven hocam mi 6 da yüz kilidi sorunu çözülebiliyormu bu sürümde
  8. S

MIUI13 MIUITR 22.9.21

@haqanguven hocam son sorum. bu ram arttırma 1gb olarak çıkıyor bilginiz varmıdır ? 3 gb a yükseltebilirmiyiz
  9. S

MIUI13 MIUITR 22.9.21

@haqanguven hocam güncelleme için teşekkürler. Mi 6 telefonum sayende hayat buluyor. Bu güncellemede birşey dikkatimi çekti. Malesef ki yüz tanıma mi 6 da çalışmıyor birde güç seçenekleri teke düşmüş. Yardımcı olabilirmisin
  10. S

MIUI13 MIUITR 22.7.13

Mi 6 Üzerine flashlayarak cache wipe ile kurulum yaptım. sorunsuz herşey çalışmakta. benim gibi temiz kurulum yapamayanlar için bilgi vermek istedim. teşekkürler @haqanguven
  11. S

MIUI13 MIUITR 22.7.13

O zaman kalsın şimdilik. Bende güncelleme için sevinmiştim. Emeğine sağlık.
  12. S

MIUI13 MIUITR 22.7.13

Bir önceki sürümden güncelleme ile geçelimmi bi sıkıntı çıkıyormu temiz kurulum yapamıyorum çok fazla yedek var
  13. S

Sohbet Xiaomi Mi 6 Batarya Önerisi

Tek sıkıntısı soketi uymamış orjinal bataryanın soketini taktılar.
  14. S

Sohbet Xiaomi Mi 6 Batarya Önerisi

Xiaomi Mi 6 Batarya Pil 3350 mAh - Rova Ben bundan aldım yeni 2 haftadır kullanıyorum gayet başarılı şuanlık pil performansı
  15. S

MIUI13 MIUITR 22.4.27

@haqanguven hocam yeni güncelleme zamanı bellimi
Üst Alt