SeCoCan1 kullanıcısının son içeriği

1. SeCoCan1

HyperOS3 HyperOSPro V.3.1

@haqanguven, hocam bilmediğimden soruyorum da server kaydı yapılınca ne değişiyor acaba o kısmı anlamadım sadece fabrika çıkışındaki gibi imei atılıyor diye biliyorum şebeke ile ilgili bi yama vs bişey mi kuruluyor öğreneyim bende
  2. SeCoCan1

@haqanguven,yok hocam helali hoş olsun o emeğiniz sizin ben sadece kullanmam demek istedim iki tarafa da zahmet olacak böyle
  3. SeCoCan1

@haqanguven,kayıt ettirmeyi düşünmüyorum hocam 3-4 bin veremem şuan Ekim ayına kadar süresi var daha satarım o zamana kadar da uğraştırmayım sizi hocam elinize sağlık o kadar uğraştırdık
  4. SeCoCan1

Hocam böyle bi durum için eu rom ile devam ederim sürekli sıkıntı olacak gibi görünüyor bu rom da neyse sağlık olsun akşam eu roma dönerim üyeliği kapatabilirsiniz
  5. SeCoCan1

@haqanguven,anlamadım hocam sorun tam olarak neyden kaynaklanıyor server kaydı ile mi alakalı
  6. SeCoCan1

@haqanguven, sıkıntıya girmeyin hocam yedekte cihazım var ne zaman müsait olursanız
  7. SeCoCan1

@haqanguven,yok hocam herhangi bir işlem görmedi orjinalinde sadece bootloader açtım o kadar kayıt yaptırmadım daha
  8. SeCoCan1

@haqanguven, hocam bir durum fark ettim tuş kilidi kapatıp açınca şebeke gidiyor geliyor her kitlenip açıldığında 10 kez kilit aç kapa yaptım her seferinde şebeke gidiyor geliyor belki fikir verir size de
  9. SeCoCan1

@haqanguven, şebeke dışında gayet iyi hocam ekran da çalışıyor cihazı geceden beri yoruyorum şarj ısınma vs çok iyi kondisyonu gayet stabil
  10. SeCoCan1

@haqanguven, evet hocam kendi hattımı taktım 3 cihaza da sadece 17 pro max de sorun oldu 15T pro kendi cihazım normalde onu kullanıyorum dün gece 17 pro maxe taktım deneme amaçlı Samsung burda arkadaşın telefonu onda da sorunsuz çalışıyor anlık gidiyor yeniden bağlanıyor şebeke eu rom da da...
  11. SeCoCan1

@haqanguven,Samsung A36 var yakında hocam birde 15T pro yurtiçi cihazlar ikisinde de gitmedi şuan 17 pro max de gidiyor sadece hocam
  12. SeCoCan1

@haqanguven, şantiyede çalışıyorum yanıma aldım cihazı da akşama kadar boş kaldıkça takip ediyorum hocam bakalım işin komik yanı 3G hiç şebeke gelmiyor 2G de aynı sadece 4.5-5 çalışıyor normal mi hocam Türk Telekom kullanıyorum
  13. SeCoCan1

@haqanguven, şuan aynı hocam acaba orjinal firmware deki modem dosyasını yazdırsam düzelir mi çin romunda olmuyor 045 nolu sürümden sonra düzelmişti
  14. SeCoCan1

@haqanguven, hocam yükledim akşam herşeyi kurdum test edeyim dedim sim kart taktım fakat belirli aralıklarla şebeke sorunu var gidip geliyor 4.5G ,5G tüm modlarda denedim düzeltme olmadı şebeke sorunu anlık olarak gidip geliyor cihazım orjinalinde imei falan atılmadı
  15. SeCoCan1

@haqanguven, bi yazı okumuştum hocam 3.1 de bişeyler değişmiş çeviri problem olabilir diye sıkıntılı oldu galiba doğruysa
Üst Alt